|
Ej Urh!
Jan 31, 2006 17:13:00 GMT 1
Post by Andrej Šifrer on Jan 31, 2006 17:13:00 GMT 1
Uf. Tole bo pa še zanimiva tema. Sam res... če jest lohk pridem v vaše konce na pir (a ne Slavko?), pa mam vsaj 20 min z avtam, vi (vidva) pa skor sosedje (soseda)... No ja... če si za kolege ne morš vzet cajta, morš met preklet dobr razlog za to! Še najboljši je ta, da si pr svoji ženski in pač ne utegneš, ker ona ti pač lahko da marsikej več kot kolegi. Če bo tale Hej Urh takole odlašal in ignoriral povabila žensk in kolegov, bo marsikej zamudu. En kolega mi je reku: na stara leta ti bo žal za vsako ki bi jo lahko pa je nisi. In jest bi dodal, da ti bo žal tud za vsakga kolega ki bi ga lahko povabu na pir pa ga nisi... Ampak forum je pa zakon. Tako, da ne zdej samo žensk preganjat in pira pit... kej pa le napište na forum.
|
|
|
Ej Urh!
Jan 31, 2006 17:23:46 GMT 1
Post by Slavko on Jan 31, 2006 17:23:46 GMT 1
Hja, kaj naj reèem? Najprej sem izzival Pauca in Urha, ker sta ena kekca ... in se ne morta zmenit ... Ampak naj pomirim Sonènico in Andreja Šifrerja ... Èe stvari ne poznaš iz vseh zornih kotov, potem težje sodiš.
Ker iz nekaterih besedi Sonènice bi èlovek sklepal, da si nekateri tu ne znajo vzeti èasa za prijatelje. Ker Sonènica ne pozna ne Pauca in ne Urha, naj raje o njiju ne sodi. Al pa naj ju povabi na kavo, pa bo videla, da sta èisto drugaèna, kot bi èlovek sklepal po doloèenem vpisu.
Aja, ravnokar sem se vrnil iz kave z Gregorjem. Ja, tistim, ki si ne vzame èasa za prijatelje ...
|
|
|
Ej Urh!
Jan 31, 2006 17:30:50 GMT 1
Post by Andrej Šifrer on Jan 31, 2006 17:30:50 GMT 1
Lepo. Me veseli. Odlično.
|
|
|
Ej Urh!
Jan 31, 2006 20:00:10 GMT 1
Post by Pauc on Jan 31, 2006 20:00:10 GMT 1
Človk se vpraša... a ste res tolk deleč; vsaksebi, da mate čas viset na forumu in komentirat vse športne dogodke za kofe pa nimate časa... pa vem, da marsikdo od vas v enem dnevu pogleda tud 5 ali celo več filmov...; po drug stran jamrate okol žensk... v resnic ste pa taki zapečkarji, da tud eden do druzga ne morte na kofe (to ne velja za tistega, ki je iz Prekmurja) in ste čist sami seb zadostni. Tista o predstavnikih je pa tud huda... kaj pa družabnost?... Ah ja, sej res...forum...pa mogoče mobitel...al pa kar messenger... zakaj bi se človek sploh trudil... Tud men se smilte... In še ena resnica: jamrate okol žensk, v resnici si sploh ne želite bit v razmerju, ker bi vam vzelo preveč časa in bi se zarad tega mogoče mogli kdaj celo odpovedat kašni stvari, kar pa vam, roko na srce, predstavlja daleč največji problem... Zanimivo, da ima oseba, ki me še ni spoznala in nima pojma kdo sem in kaj delam toliko povedati o meni. Upam, da je bil tole le izpad slabe klime v službi, pms-a ali pa ugotovitve, da ji je sadjar na sosednji tržnici prodal le gnile banane.
|
|
|
Ej Urh!
Jan 31, 2006 21:40:20 GMT 1
Post by soncnica on Jan 31, 2006 21:40:20 GMT 1
Zanimivo, da ima oseba, ki me še ni spoznala in nima pojma kdo sem in kaj delam toliko povedati o meni. Hm...dragi moj, glede na tvoje prispevke sem pač dobila tak vtis, sicer pa ne gre vse na tvoj račun... Kar se pa spoznavanja tiče: a ni blo nekoč nekje omenjeno, da bo letošnje srečanje na Sorci namenjeno tud forumaški zabavi in spoznavanju članov? Jaz bom tam... pa vi? Lahko me pa tud povabiš na čajčk (kave ne pijem). Sem v Lj mojo tel. številko ti pa lahko kar slavko izda...sam z Andrejam se prej pomen Lahko se pa zmenmo tud za kakšen forumaški bowling...recimo naslednji teden v torek ob 18h?
|
|
|
|
Post by Slavko on Feb 6, 2006 13:45:12 GMT 1
Pozdravljena Polona! Huh ... oèitno je šel glas o našem Gregu res po celi obèini. Gregorja pa je bolj malo na forumu zadnje èase, ker mora veliko kav obdelat
|
|
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Ej Urh!
Apr 10, 2006 20:52:43 GMT 1
Post by Grega on Apr 10, 2006 20:52:43 GMT 1
ja ni raven tko k si ti napisala.jz bi rajš tebe pohvalu k si pršla gor brez težav
|
|
|
Ej Urh!
Apr 18, 2006 11:31:00 GMT 1
Post by Slavko on Apr 18, 2006 11:31:00 GMT 1
Kaj se kaj dogaja z Gregom? (da ne bo tema o našem vrlem nogometašu povsem zamrla)
|
|
|
Ej Urh!
Oct 31, 2008 16:16:31 GMT 1
Post by wowposter on Oct 31, 2008 16:16:31 GMT 1
|
|
|
Post by wowposter on Nov 5, 2008 16:42:10 GMT 1
|
|