Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on May 15, 2006 15:34:11 GMT 1
Kaj se dogaja v Italiji? KAOS! ME prav zanima kaj se bo iz vsega tega izcimilo? ? Bo Juve kot nekateri že govorijo padel v nižji rang tekmovanja, to bi bila za njih seveda totalna katastrofa in posledièno razprodaja igralcev in potem bi ta prestopni rok bil zares peklensko vroèi, glede na to kaj vse nam posamezna moštva in trenerji obljubljajo, da se bodo okrepli- Real, Manchester, Milan, Inter...
|
|
|
Post by Slavko on May 19, 2006 7:31:41 GMT 1
Niè nismo rekli še o italijanski nogometni aferi? Malo sem bral in to je èista KATASTROFA! Juventus s Moggijem je bil glavni, prirejanje izidov, delegiranje sodnikov, igralci, bojda je vse povezano. Bojda so se vodje velikih klubov celo povezali med seboj. Edini, ki je pogodbo zavrnil, je bil Moratti! Evo, zdajle dajem Interju še mnogo veèji respect, kot sem mu ga dajal prej. Inter se je utrdil kot moj prvi italijanski klub (kot simpatizer in ne kot navijaè. Navijam le za Man Utd in Bežigrad). Zdej mi je tudi malo bolj jasno, zakaj je Inter vedno metal milijone in milijone za igraèe, scudetta pa že ni od leta 1989. Naj se nesnaga oèisti! Hehe ... simpatièna sprememba dresov za naslednjo sezono pri stari dami.
|
|