|
Post by Pauc on Jul 10, 2005 8:34:32 GMT 1
Gilardino v Milan.
|
|
|
Post by Pauc on Jul 14, 2005 8:31:26 GMT 1
ne pozabimo na predragega cimeta. po italjanski ligi mu bo pod noge padla še korejska. hurej...
|
|
|
Post by Pauc on Jul 15, 2005 8:15:40 GMT 1
Vieira v Juve. Uf, po mojem mnenju lahko brez poškodb veliko ponudi juventusovi igri. Okrepitev poletja??
|
|
|
Post by Slavko on Jul 15, 2005 17:49:14 GMT 1
Vieira v Juve. Uf, po mojem mnenju lahko brez poškodb veliko ponudi juventusovi igri. Okrepitev poletja?? Sigurno. Mislim, da bo zdaj Milan zagotovo italijanski prvak ... ;D Sem pa rahlo preseneèen. Mislim, da je bil Vieira v Arsenalu èist v redu in zašèiten igralc. Mal je sumljivo, da gre pri svojih letih v tak transfer. Je pa definitivno ujel zadnji vlak ... ker dolgo veè ne bo vreden kaj preveè, pa z Arsenalom tud nikol ne bi v Evropi naredil veè kot osvojil 2 bureka (z zenfom).
|
|
|
Post by Slavko on Jul 15, 2005 17:52:25 GMT 1
Mimogrede: letošnji transferji so sila "bogi". Pozna se, da ni veè velike Realove politike ... Èe ne bi bilo Abramovièa bi nogometaši še veliko bolj izgubili svojo ceno.
Kar je po moje èisto pravilno.
Si predstavljate? Niè ne reèem, Ronaldinho je res dober ... Ne le dober, ampak fantastièen nogometaš, ampak definitivno ni vreden 120 milijonov evrov ... Tukaj ne dela èista matematièna logika ... Nihèe me ne bo preprièal, da je recimo 30-krat (beri tridestkrat!!!!) boljši od nekega "povpreènega" Parka!?!? Kar bi moral biti glede na finanèno razliko ... Današnji svet je res zmeden ...
|
|
|
Post by Pauc on Jul 15, 2005 18:55:20 GMT 1
si predstavljaš koliko ust bi bilo sitih od tega denarja? kako bi zdravstvu v boju proti sodobnim boleznim prav prišel ta denar? ne vem, če je en sam človek lahko toliko vreden.
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Jul 18, 2005 16:32:48 GMT 1
Baptista se seli v Arsenal! Medtem ko v arsenalu ostaja tudi Reyes! Z Arsenalom pa je pogodbo podaljsal tudi Cole! Bišèan pa gre iz Liverpoola k Panathinaikosu! Tomasson pa iz Milana v Stuttgart. Èelski pa se je odloèil za mladega francoskega reprezentanta Lassana Diarra! ;D
|
|
|
Post by Slavko on Jul 18, 2005 17:10:36 GMT 1
Èelski je nabavil tudi Wrighta Phillipsa, ki veliko obeta. Zame osebno najveèji transfer pa mislim, da je okrog mladega Essiena, ki bo haral, kjerkoli bo že igral ...
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Jul 21, 2005 18:59:41 GMT 1
Robinho vendarle podpisal za Real Madrid!!!
|
|
|
Post by Slavko on Jul 21, 2005 19:07:21 GMT 1
Tooo!!
Konec Barceloninih uspehov!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Jul 21, 2005 19:07:24 GMT 1
Placente pa okrepil Celto iz Viga!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Jul 21, 2005 19:09:49 GMT 1
ha ha ha Slavko Barcelona melje naprej Larson je podaljsal pogodbo, pa mislim da tudi ce ma Madrid Robinha je Barcelona v naslednji sezoni prvak( še vedno je Ronaldinho naš)!!!
|
|
|
Post by Slavko on Jul 21, 2005 19:10:59 GMT 1
ha ha ha Slavko Barcelona melje naprej Larson je podaljsal pogodbo, pa mislim da tudi ce ma Madrid Robinha je Barcelona v naslednji sezoni prvak( še vedno je Ronaldinho naš)!!! Hahaha ... jaz se ne bi hvalil s podpisom nekega nogometnega upokojenca, ki je svoje vrhunce nespretno pustil v Glasgowu ...
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Jul 21, 2005 19:18:52 GMT 1
no res je da je upokojenec ampak kakšno leto bi lahko še kaj naredil! Pa nek sem tudi slišal da je Barca kupila mladega Messija. A ti o tem kaj vec ves mogoce?.....
|
|
|
Post by Slavko on Jul 21, 2005 19:21:28 GMT 1
no res je da je upokojenec ampak kakšno leto bi lahko še kaj naredil! Pa nek sem tudi slišal da je Barca kupila mladega Messija. A ti o tem kaj vec ves mogoce?..... O tem niè ne vem ... Vem pa, da bi bila Barca res lahko MOÈNA, èe bi zamenjal Valdeza, pa recimo 2/3 obrambe ... Potem bi pa znala to postat BARCELONA ... Èe pa Èelskiju sluèajno uspe zbezat Ronaldinha (tistega ta pravega ), se pa bojim, da se bo sistem hitro porušil ... In potem bo zaèel še Eto'o živcirat in težit ...
|
|