|
Post by Slavko on Sept 7, 2005 21:30:56 GMT 1
|
|
|
Post by Pauc on Sept 7, 2005 23:15:13 GMT 1
;D ;D
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 9:48:58 GMT 1
keri kreteni so šli stavt na Anglijo ... vsi mediji pišejo, da so se ful osramotili. Celo veliki Wayne Rooney je dobil na Sky Sportu oceno 5 (na vseh preostalih letošnjih tekmah je dobil med 7 in 9 in bil vedno najboljši igralec tekme)
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 11:51:58 GMT 1
Spet sem zapadel v neko krizo. Reprezentanèno, da ne bo pomote Hm, hm ... ne vem (na tem mestu res pogrešam kompetentne komentarje vrlih bratov URH) ... Amapak kot zavestni (zvesti?) matematik veliko prisegam na statistiko. In kaj to pokaže po enoletnem mandatu Braneta Oblaka? V 13 mesecih (od slovesa od Bežigrada avgusta 2004, ko smo z Jugo še enkrat veè igrali 1:1) je Branko nanizal tri (3) zmage, od tega dve proti Moldaviji in znamenito proti Italiji. In slednja je edina, ki nekaj šteje. Zmaga nad Moldavijo za Slovenijo ne sme biti v neki posebni kategoriji. cenzuraga. Uvrstili smo se na dve veliki tekmovanji in si z rednim uvršèanjem 2. mest v kvalifikacijskih skupinah postavili nek standard. In da premagamo 6. rangiranega po lestvicah v skupini, ni ravno nek super uspeh. Sicer pa, Moldavija?! Ne vem, èe je Branko našel ustrezen model. Preveè menja in menja in menja ... Ko imamo obèutek, da je doloèen del že našel (obramba je bila vsaj lansko jesen daleè najboljši del ekipe) pa se ta kasneje sesuje. Hvala Bogu, da za napad velja ravno obratno. Sploh pa mi pri Branetu NI VŠEÈ, da vehemento poudarja, da so imeli njegovi predhodniki sreèo?! WTF!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 8, 2005 12:01:05 GMT 1
Maš prav, kje je Urh s svojo razlago!!??
Ok, jst še zmeraj mislim, da je ta reprezentanca še vedno v nekih povojih, v gradnji za naslednje kvalifikacije. Zato mogoče tudi toliko menjav in iskanja pravih postavitev in prave taktike. Vseeno se zdi, da mladci obetajo. Seveda ob predpostavki, da bodo v matičnih klubih dobili minutažo. Cesar me skrbi, upam da ste ujeli izjavo Erica Cantonaja o kvaliteti našega Boštjana. Malo pada tudi knavs, ki je bil v navezi s Milinovičem eden boljših v Evropi, Filekovič in podobni klinci pa... no, sej so borbeni. Napad je kar pravi. Lavrič, Rodič, denimo Semler, pa še kak Dedič itd. so obet lepe prihodnosti...
Ampak več bi tule res znal povedati Urh, tako da počakajmo na njegove komentarje!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 12:06:23 GMT 1
Ne draži nas!??! kaj je izjavil gospod Eric Cantona?
Knavs - odkar je šel iz Nemèije ... škoda besed
Konstrukcija selekcije: To vprašanje me je zaèelo muèiti že davno nazaj. Zaèelo se je z rokometom, zdaj pa je aktualno predvsem v basketu, ter seveda pri fudbalu: Kako sestaviti repko? A jo gradimo za danes (= da danes pokažemo najboljšo možno igro) ali je gradimo za prihodnost (= in nekatere, ki so trenutno boljši a na žalost nekoliko starejši pustimo doma)? Res je, da gradimo za daljši rok, a lahko se zgodi ...
Tudi jaz srèno èakam na komentarje bratov URH
|
|
|
Post by Pauc on Sept 8, 2005 12:19:15 GMT 1
Eric Cantona (prevod iz angl): " Ne razumem, zakaj so pripeljali igralca kot je Cesar, ki ne spada niti med 300 najboljših obrambnih igralcev na svetu. Denar bi morali porabiti za izbolšanje mladinske šole, ne pa za nakupe igralca sumljivih kvalitet iz tujine."
Res je, ob čakanju in pripravljanju na prihodnost in ob zanemarjanju sedanjosti, se lahko zgodi, da prihodnosti ne bo. Ok mal iz Terminatorja izuzeto, a vseeno.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 12:25:33 GMT 1
Eric Cantona (prevod iz angl): " Ne razumem, zakaj so pripeljali igralca kot je Cesar, ki ne spada niti med 300 najboljših obrambnih igralcev na svetu. Denar bi morali porabiti za izbolšanje mladinske šole, ne pa za nakupe igralca sumljivih kvalitet iz tujine. Nikoli ne dvomite v izjave èloveka v svetem dresu
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 13:24:49 GMT 1
Na Delu so izumili www.delo.si/index.php?sv_path=43,50&id=8a93aef935c686225e74fb23f798a56304&source=Delo da je Rodiè pri izenaèujoèem zadetku hotel streljati na gol, a je bil tako neroden, da je hudo zgrešil, a je žoga zadela Lavrièa ?!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 14:02:09 GMT 1
Ofsajd je torej dejansko bil!!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 8, 2005 14:06:52 GMT 1
So what?? Sej je bla v soboto tud roka!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 14:09:44 GMT 1
So what?? Sej je bla v soboto tud roka! So what!? Sej je tud v soboto Carewu dvakrat neupravièeno piskal ofsajd, ko je bil sam pred Mavrièem. Sej moj pojnt ni bil v tem, da so nam pogledal skozi prste, samo zanimalo me je, kaj se je zgodilo v resnici. Itak sem že rekel stokrat, da se sreèa (in sodniki) sèasom zgliha ...
|
|
|
Post by Pauc on Sept 8, 2005 14:20:24 GMT 1
Mah, s sodniki se je brezveze ukvarjat... Škoda živcev.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 8, 2005 20:24:39 GMT 1
|
|
|
Post by Slavko on Sept 9, 2005 16:18:10 GMT 1
Legenda Man Utd George Best o možnostih, da Anglija na SP-ju 2006 osvoji naslov: "They won’t win, just like Tim Henman never wins the Wimbledon title. It won’t happen." ;D ;D ;D ;D
|
|