|
Post by Slavko on Sept 17, 2005 11:19:58 GMT 1
Evo, tole je tisoèi post na tem forumu!
Kako ste zadovoljni s tem forumom? Predlogi, kritike, komentarji ...
|
|
|
Post by Pauc on Sept 17, 2005 11:51:51 GMT 1
Kot eden izmed bolj aktivnih članov, sem s forumom zadovoljen. Pričakujem še kakega člana več, ki bo redno sodeloval in podajal svoje misli, izjave...
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Sept 17, 2005 14:16:51 GMT 1
Tudi jaz sem s tem forumom zadovoljen! Drugaè pa bi bilo še boljš res èe bi bil kakšen èlan veè bi bilo bolj zanimivo,..... !!!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 17, 2005 14:40:54 GMT 1
No, če smo že mi + Urh s srcem zraven, mora biti bomba.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 17, 2005 14:53:51 GMT 1
Meni še vedno ni jasno, da se g. Urh ne zna registrirat ... Zakaj smo prijatelji? ;D
|
|
|
Post by Pauc on Sept 17, 2005 14:54:43 GMT 1
Ja, pojdi mu ti enkrat. Pa še Borotu.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 17, 2005 14:57:06 GMT 1
Ja, pojdi mu ti enkrat. Pa še Borotu. Gregu bom, Borotu pa ne upam. Dej ti probej. Navsezadnje sta se skupaj peljala na Sorco in nazaj iz Sorce
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Sept 25, 2005 6:58:09 GMT 1
no,tudi nemogoèe je mogoèe ;D
|
|
|
Post by Pauc on Sept 25, 2005 8:28:41 GMT 1
Pozdravljen!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 25, 2005 11:01:42 GMT 1
no,tudi nemogoèe je mogoèe ;D Pozabimo na medaljo v basketu!!! Dobili smo Gregorja na forumu!!! Uaaaa ... Let's open de šampejna!! Seveda vsi upamo, da ni bil to le enkratni obisk!!
|
|
|
Post by Pauc on Oct 21, 2005 11:22:54 GMT 1
Dragi forumaši! Sporočam, da se do nadaljnega od foruma poslavljam. Za razne kave sem pa še vedno dosegljiv... Pozdravite Borota in ostalo drhal, ter srečno.
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Oct 21, 2005 11:45:11 GMT 1
Dragi forumaši! Sporočam, da se do nadaljnega od foruma poslavljam. Za razne kave sem pa še vedno dosegljiv... Pozdravite Borota in ostalo drhal, ter srečno. Kva pa zdej to pomen? To pa še mene žalosti, ki forum bolj spremljam kot sodelujem! Mislm, da je v interesu cele skupnosti foruma, da se to dejanje prepreči z vsemi razpoložljivimi viri.
|
|
|
Post by Slavko on Oct 21, 2005 11:47:05 GMT 1
Dragi forumaši! Sporočam, da se do nadaljnega od foruma poslavljam. Za razne kave sem pa še vedno dosegljiv... Pozdravite Borota in ostalo drhal, ter srečno. Kva pa zdej to pomen? To pa še mene žalosti, ki forum bolj spremljam kot sodelujem! Mislm, da je v interesu cele skupnosti foruma, da se to dejanje prepreči z vsemi razpoložljivimi viri. Vesel sem, da je tole omenil nekdo drug in ne jaz ... Hvala, Andrej! Sandija je treba odpeljat nekam na Sorco, ga pretepst in zagrozit, da mu bomo avto odpeljal nekam, kjer je nevarnost plazov, èe bo tkole bojkotiral
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Oct 21, 2005 11:54:17 GMT 1
Kva pa zdej to pomen? To pa še mene žalosti, ki forum bolj spremljam kot sodelujem! Mislm, da je v interesu cele skupnosti foruma, da se to dejanje prepreči z vsemi razpoložljivimi viri. Vesel sem, da je tole omenil nekdo drug in ne jaz ... Hvala, Andrej! Sandija je treba odpeljat nekam na Sorco, ga pretepst in zagrozit, da mu bomo avto odpeljal nekam, kjer je nevarnost plazov, èe bo tkole bojkotiral Al pa ga strpamo v eno staro majhno gondolo!
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Oct 21, 2005 18:08:08 GMT 1
v nizu tragedij,ki so se zgodile ta teden pa zdej še to.
|
|