|
Post by Slavko on Sept 11, 2005 17:09:17 GMT 1
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Sept 11, 2005 17:13:40 GMT 1
Slavko se oprošèam za napako!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 25, 2005 23:46:47 GMT 1
|
|
|
Post by Slavko on Dec 19, 2005 12:44:09 GMT 1
Svetovni prvak v formuli ena Španec Fernando Alonso bo v sezoni 2007 sedel za krmilo McLaren-Mercedesa!
Ker twist!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Mar 10, 2006 13:37:35 GMT 1
IN zaène se nova sezona Formule 1! Ferari kar dober na prvih prostih treninigih! SE jim bo uspelo vrniti na vrh?
|
|
|
Post by Slavko on Mar 10, 2006 13:48:48 GMT 1
Ql, Mihatu kaže dobro. No, veè bomo vedeli po 1. dirki
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Mar 11, 2006 20:44:49 GMT 1
Oba Ferarija v prvi vrsti po veè kot enem letu(z izjemo Indianapolisa)! ŽE komaj èakam dirko! Pa tud nove kvalifikacije so zelo zanimive, v primerjavi z starimi!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Mar 12, 2006 14:07:24 GMT 1
Kjub drugemu mestu VELIKA vrnitev po lanski katastrofi ferarija! IN mislim da bo letos èetveroboj za naslov SCHUMACHER-ALONSO-RAiKÖNEN-in mogoèe BUTON!
|
|
|
Post by Slavko on Apr 18, 2006 17:06:17 GMT 1
Po treh dirkah kaže, da ima Renault vse pod kontrolo. McLaren se mi zdi spet hiter, a na raèun premale zanesljivosti. Ferrari je èisto izgubljen v povpreèju, Honda se pobira ... žal ne vidim realnega scenarija, ki bi Alonsu prepreèil drugi naslov.
Šumi se na žalost stara, vseekakor pa bi dal vse, da bi drugo leto videl trojno menjavo: torej Alonso v McLaren (že podpisal), Räikkönen v Ferrari (zelo resne špekulacije), Šumi v Renault (bolj natolcevanja). Ampak bi bila lepa zgodba, da bi se poslovil tam, kjer je zaèel - pri Briatoreju.
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on May 7, 2006 14:40:43 GMT 1
Po prvi zmagi v Imoli sem mislil, da gre le za preblisk in nakljuèje! ampak po drugi zaporedni zmagi, in to tako, da je celo prehitel Alonsa ;D ;D ;D ;D je vidno, da se je Ferari pobral ;D ;D! in se bo letos lahko boril za prvaka ;D ;D ;D! NO bomo videli veè že naslednji teden! èe se bo ta niz dobrih voženj nadaljeval!
|
|
|
Post by Slavko on May 8, 2006 8:02:25 GMT 1
Ja, tudi jaz sem preseneèen. Še posebej, ker je Imola vedno njihova najboljše dirkališèe potem pa vedno padejo (isto lani). No, za po vrh vsega je Miha tukaj dirkal še s starim avtom, Fredo pa z novim, torej so obeti za Barko lepi. Je pa skoraj strašna forma tega Freda. Èe ne zmaga, je vedno drugi! Miha bi tako teoretièno potreboval kar sedem dirk, da bi ga prehitel. Pa bo ziher še kdaj odstopil ... Prve stopnièke za Masso, ki se je po nekoliko zaletavem zaèetku sezone le ujel ...
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on May 10, 2006 19:20:07 GMT 1
Ja to je res! Alonso skoraj nikoli ne odstopi pa skoraj vedno je na stopnièkah! toda gdo ve? vse se lahko zgodi! Èe bo Ferari še naprej tako moèan in ne bo tehniènih in lastnih napak, bodo tudi oni ves èas na stopnièkah! in se tako lahko poèasi približa alonsotu!
Toda kot sem jaz tebi že parkrat rekel! jaz letos ne prièakujem naslova! no lepo bi bilo da bi bil prvak- ampak èe pogledamo kakšna katastrofalna sezona je bila lani... smo lahko letos kar zadovoljni! moj cilj za letos je bil da se bomo lahko enakovredno borili z ostalimi za zmago! kar pa se trenutno tudi dogaja! upam samo da v BArci ne bo prevroèe in da ne bi imeli prevelikih težav z gumami! Ne pozabimo pa še,da letos mclaren še ni v formi! in èe se bodo tudi oni dvignmili alonso ne bo zmeraj drugi!!!!!!!!
Vsekakor se nam obeta napeta in zanimiva sezona! Gooo gooo Schumi! ;D
|
|
|
Post by Slavko on May 10, 2006 20:23:39 GMT 1
Nasprotno od tebe - jaz ne navijam za Ferrari, temveè za Šumija. Torej si želim, da bi bil Šumi prvak tudi letos, ker pred seboj nima veè veliko let dirkanja.
Morda bo nova zvezda tudi Nico Rosberg, sam mi ne leži preveè kot osebnost, mal se mi zdi zafnan
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on May 10, 2006 22:03:10 GMT 1
Ja to bo res zvezda samo me pa prav zanima kje bo preživel svoj veèji in uspešen del kariere! Po drugi strani me pa tudi zanima kako se bo èe bo do tega prišlo ujel raikönen v Ferrariju in alonso v meclarno!
|
|