|
Post by Pauc on Sept 11, 2005 17:03:47 GMT 1
damn you!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 25, 2005 23:49:22 GMT 1
|
|
|
Post by Pauc on Sept 26, 2005 8:31:37 GMT 1
Ah, pa odstop "prvega" aduta...
Štangelj je pa zares dobro odkolesaril, če bi bila proga kilometer krajša bi bila medalja naša. Škoda.
Brajkovič? Poba obeta. Bojda že postaja strah in trepet v kolesarski karavani.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 26, 2005 9:53:56 GMT 1
Škoda za Hempija ... Letos res ni njegovo leto. Upam, da se bo lahko še enkrat vrnil na sceno.
Kot laik mislim, da se res pozna, da se je Sloveniji kvota kolesarjev poveèala s 4 na 6; o tem bo lahko kaj veè povedal sam Hempi.
Štangelj in tile èeji ... Kaj èeš? Tako je življenje in proga je bila dejansko dolga 276 km in 275, žal ... Ampak model je bil res razoèaran.
Jaz sem bil malo razoèaran nad Janijem, ki mislim, da je drugi del poletja malo slabše odkolesaril (Poljska, Nemèija? - nisem ziher èe je tu vozil), tudi pri kronometru sem mislim, da bo malo veè stisnil ... No, tule na cestni dirki pa res preseneèenje. Morda bo res to, kar pravijo tudi naši kolesarji, da ima POTENCIAL za Tour zmagovalca ... Ah ... komaj èakam na Toure èez 5, 6 let ...
|
|
|
Post by Slavko on Nov 15, 2005 17:20:36 GMT 1
Slovenski kolesar Andrej Hauptman je tudi uradno postal èlan Radenske PowerBara. Dobitnik bronaste medalje s SP-ja 2001 bo v ljubljanskem moštvu kolesaril do olimpijskih iger v Pekingu. vir: rtvslo
Dejmo Hempi, še tole medaljo snemi!
|
|