|
Post by Slavko on Sept 12, 2005 20:58:51 GMT 1
Na Popu sem si ogledal uvodno serijo opevane nadaljevanke Razoèarane gospodinje ...
In moram reèi: bravo! Pozitivno preseneèenje. Sicer imam obèutek, da je lahek miks ostalih (recimo perspektiva pripovedovalca, ki umre - Lepota po ameriško, deloma Pod rušo; nek odnos med mamo in hèerjo, je tipièen Gilmore Girls zaplet) ... ampak zadeva ma vse: odliène like, igralce, vsebino, zaplet in seveda niti preveè potrebno gonilo: skrivnost ...
Za nekaj naslednjih delov so me tele gospodinjice gotovo preprièale. Še enkrat: bravo!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 13, 2005 11:56:10 GMT 1
Uvodni del je premalo za kakršnokoli oceno. Zanima me predvsem, če bo v podapski deželici tudi tak hit tale zadeva kot drugje po svetu.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 13, 2005 13:35:33 GMT 1
Zakaj premalo? Jaz sem ocenil le prvi del in mislim, da so nastavki za uspešno nadaljevanko naravnost fantastièni. Èe bi rekel šolski, bi se morda slišalo podcenjevalno. A to je to!! Baj de vej ... potem sem si ogledal še Skrivnostni otok ... Hehe ... Ko Brodolom sreèa Jurski park Hehe ...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 19, 2005 14:01:16 GMT 1
Ne morem verjeti, da je Skrivnostni otok nesel emmyja!! Pa tko mi je blo prejšnji teden khm ... smešno ... Ne vem no ... Malce mi je smešno kako lahko posnašeš celo sezono dogajanja na skrivnostnem otoku in da te celo leto ne morejo rešit ... Saj je konec koncev tam pristalo 50 ljudi ... in da se skupi ne morejo rešit!? V 21. stoletju ... no bom poèakal še na kak del .... www.rtvslo.si/kultura/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=27065
|
|
|
Post by Pauc on Sept 20, 2005 8:41:45 GMT 1
Lost - Ogledal sem si prvih 5 delov. Tudi sam zaenkrat občutke še lovim. Nekako se mi odnosi ne zdijo pristni. To, da jih ne najdejo je ena lepa fora v drugem delu, ne vem zakaj mi nekaj vleče na Kocko. Otok je poln skrivnosti, saj med drugim ozdravi tudi invalid, pa razne zveri, ki v ta del sveta ne pašejo... Te pa po nekaj delih fajn pritegne.
Razočarane gospodinje pa zaenkrat še ne potegnejo. Zbirka klišejev.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 20, 2005 23:17:53 GMT 1
Meni pa sta obe nadaljevanki zakon!
Razoèarane gospodinje itak! Ker enostavno zadanejo bistvo. In to nevsiljivo. Kliše sem obèutil tudi sam in sicer pri uni bejbi, ki ima Carlosa in vrtnarja ... Mož se mi sploh ne zdi tako bogat, da bi si lahko privošèil tako draga darila; pa sploh vedno da nekaj iz rok, vsakiè ko jo sreèa ... Sicer pa je to zame ena najjaèih nadaljevank vseh èasov ... Enostavno: nevsiljiv humor + (za zdaj) 2 skrivnosti, ki potegneta ...
Lost? Gledal sem prva dva dela (in prosim ne pravit, kaj se dogaja naprej). Tudi tu še vedno obstaja obèutek, ki sem ga navedel prejšnji teden ... A tudi tu spretno razvijajo skrivnosti. Tisti polarni medved je itak mimo ... A verjetno nam bo še jasno ... Pozitivna stvar pa je zagotovo spremljati tako razliène tipe ljudi, ki so prisiljeni živeti skupaj, se prilagajati, to mi je fuuuuuul življenjsko. Vsak ima neko svojo skrivnost. Predvsem pa mešanica kultur: kolk so se vsi fajn spravil na Saida, pa tista zadrta Japonca ... To mi deli. Ponedeljki so odzdaj zasedeni!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 21, 2005 8:33:29 GMT 1
Lost ti da z vsakim delom nekaj novega. Tudi tista Korejca nista kar tako... Iračan? Car. Se spomniš dialoga, ko razkrije, da je služil v Saddamovi nacionalni gardi? Carsko. Ja, Lost je kul, ga grem kr gledat...
|
|
|
Post by Pauc on Sept 21, 2005 11:42:16 GMT 1
Lost - mal se že vlečejo raznorazne zgodbe, a vseeno. So sočne.
|
|
|
Post by Pauc on Sept 24, 2005 22:10:10 GMT 1
13 del.
Nič novega. Stvari ostajajo nepojasnene...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 25, 2005 10:59:28 GMT 1
13 del. Nič novega. Stvari ostajajo nepojasnene... Zadnje opozorilo administratorja: Marijabog! Eni bi radi imeli zanimive ponedeljke vse do marca, aprila 2006!! Ob podobnem prekršku sledi enotedenski ban!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 25, 2005 11:16:21 GMT 1
Sej pravim, da so stvari nepojasenen. Ps: Kje je Clair?? ;D
|
|
|
Post by Pauc on Sept 26, 2005 15:42:50 GMT 1
Uf, še sreča... Čaki, čaki, kva je pa zdej tole?
|
|
|
Post by Slavko on Sept 26, 2005 18:31:24 GMT 1
Sej pravim, da so stvari nepojasenen. Ps: Kje je Clair?? ;D Uf, še sreèa...
|
|
|
Post by Pauc on Sept 26, 2005 18:35:51 GMT 1
Slavko, a je možno, da domišljija enega vpliva na vse??
Pizda, pa na čem je tale otok??
;D Dost, da ne bom banan.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 26, 2005 19:01:05 GMT 1
Slavko, a je možno, da domišljija enega vpliva na vse?? Pizda, pa na čem je tale otok?? ;D Dost, da ne bom banan. Tale je huda fora!! Vse je možno. Tud u holivodu
|
|