|
Post by Slavko on Nov 8, 2005 16:10:46 GMT 1
Malce samoironije na lansko sezono ...
|
|
|
Post by Pauc on Nov 8, 2005 16:33:19 GMT 1
Malce samoironije na lansko sezono ... Že dolg se nismo tolk smejal. ;D
|
|
|
Post by Slavko on Nov 18, 2005 22:41:34 GMT 1
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Nov 19, 2005 11:53:09 GMT 1
škoda k nikol ni za Real zaigral,on je pa res legenda
|
|
|
Post by Slavko on Nov 19, 2005 15:05:19 GMT 1
škoda k nikol ni za Real zaigral,on je pa res legenda A to resno?? Res je bil car. Edina èrna pika se mi zdi tisto, da je priznal, da je namerno vèasih lomil ...
|
|
|
Post by Slavko on Nov 22, 2005 18:11:39 GMT 1
Ruud the hud in the mood van Nistelrooy je med vikendom dal dva gola proti Charltonu. Niè posebnega boste rekli ... Njegov zadetek za 2:1 je bil paša za oèi. Sicer to nima nobene veze z bistvom, ki sledi, a ker sem glih in the mood, ga bom opisal. Rooney na sredinski èrti dobi žogo in teèe po levi strani v napad. Ob njem vseskozi trije modeli, ki mu niè ne morejo. Na robu 16-erca mini lob (chip) v center, kjer jo Ruud ujame s prsmi obrnjen proti sredini igrišèa, sledi neverjeten obrat in zabijanej pod desno vratarjevo štango. Must see!! No bistvo tega posta je Ruudov zadetek za 3:1. Na 20-etki se tepe z Lukom Yougom (kao angleški naslednik Garyja Nevilla) in nabije žogo, ki gre vratarju pod telesom. Malo lucky gol. Bistvo pa je, da je to njegov 138. gol za rdeèe vrage v 190. nastopih in šele PRVI gol, ki ga je dal izven kazenskega prostora! home.skysports.com/list.asp?hlid=327144&CPID=8&clid=&lid=&title=Ruud+awakening+for+Charlton
|
|
|
Post by Slavko on Nov 23, 2005 15:47:26 GMT 1
2. del sage o zatonu: Man Utd v Ligi prvakov: 1999 - We are the champions 2000 - prihod Vodefonea 2002 - izpad v polfinalu 2003 - izpad v èetrtfinalu 2004 - izpad v osmini 2005 - izpad v osmini 2006 - izapad v skupini www.manutd.com/news/fullstory.sps?iNewsid=278281&itype=466&icategoryid=119Halo!? Tud jaz bi šel ven na mestu Vodafonea! OK, to pomeni, da grem tud jaz proè od Si.Mobila! Tudi v najbolj èrnem scenariju (in le takrat, ko s 3:0 premagam veènega tekmeca): GLORY, GLORY MAN UTD!
|
|
|
Post by Slavko on Nov 23, 2005 20:34:11 GMT 1
Dobro, resda je fafa, ampak navijaèa Redsov navdaja z upanjem
"Reds Job Fab For Capello Juventus boss Fabio Capello last night gave a huge hint that he would like to become Sir Alex Ferguson's Manchester United successor. With speculation increasing that new owner Malcolm Glazer will want to bring Fergie's 19-year Old Trafford reign to a close next summer, Capello chose to put himself above the parapet and admit he is ready to leave Juve. Martin Lipton, Daily Mirror"
Sicer pa naj bi bil eden najbolj resnih kandidatov za prevzem Otmar Hitzfeld.
|
|
|
Post by Pauc on Nov 23, 2005 21:22:24 GMT 1
Jst vam predlagam Branka Zupana. Mlad je, poln navdiha, dela bi se zagotovo lotil resno.
|
|
|
Post by Slavko on Nov 25, 2005 18:52:53 GMT 1
|
|
|
Post by Slavko on Nov 26, 2005 11:33:41 GMT 1
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Nov 26, 2005 13:47:09 GMT 1
Škoda k ga nikol nisem vidu igrat,pa še to menda ni izkoristu svojga velikega talenta,kar sem pa prebral o njem pa res legenda(nogometna) Bog naj mu da veèni mir
|
|
|
Post by Slavko on Nov 26, 2005 14:07:23 GMT 1
Sej tudi jaz ne ... samo kolikor sem razumel ... je bil to prvi zvezdnik, ki ni bil le nogometaš ... in je s tem oral ledino današnjim junakom okroglega usnja ... Bil je, kar je paè bil. Meni je car, ker je bil to, ka je in ni igral. Zato sem se tudi od srca nasmejal njegovim legendarnim izjavam. Nekaj od njih:
- I spent a lot of money on booze, birds and fast cars - the rest I just squandered. - I used to go missing a lot...Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World... - (On David Beckham) He cannot kick with his left foot, he cannot head a ball, he cannot tackle and he doesn't score many goals. Apart from that he's alright. - If I had been born ugly, you would never have heard of Pele - In 1969 I gave up women and alcohol. It was the worst 20 minutes of my life. - Pele called me the greatest footballer in the world. That is the ultimate salute to my life.
|
|
|
Post by Pauc on Nov 26, 2005 15:25:23 GMT 1
Berem, da so ga imeli za petega Beatla.
|
|
|
Post by Slavko on Nov 27, 2005 23:28:00 GMT 1
Gledal posnetke West Ham - Man Utd
Najprej moram povedat, da se mi zdi zelo v redu varianta, da so gledalci ploskali 1 minuto za Besta. Ker so imeli varianto minuta molka ali pa ploskanja. Slednje se mi zdi zelo v redu! Nekako bolj optimisitièno in veselo.
Kot drugo pa: Anton Ferdinand je zelooo podoben bratu Riu ... Kot da bi bila dvojèka. West Ham ima res dobro mladinsko šolo. V tem hipu se spomnim samo Riota in Lamparda ... a vem, da jih je bilo še kar nekaj.
|
|