|
Post by Slavko on Feb 3, 2006 9:32:56 GMT 1
Prav muka mi je spremljat angleško prvenstvo ... Kje so zlati èasi? Kje??
Ampak srce se ne da in kljub krvavim ranam še vedno vpije: GLORY, GLORY MAN UTD!
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 3, 2006 14:01:10 GMT 1
Slavko samo ne obupaj boš videl da se bomo kmalu vrnili na pota stare slave.Samo še en kreativen vezist nam manjka pa bo.Naslednjo sezono bomo rušel Chelsea pa bomo mi prvaki boš videl.
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 3, 2006 23:29:09 GMT 1
Slavko samo ne obupaj boš videl da se bomo kmalu vrnili na pota stare slave.Samo še en kreativen vezist nam manjka pa bo.Naslednjo sezono bomo rušel Chelsea pa bomo mi prvaki boš videl. To je res! ManU ima zares dober kader igralcev! Po sezoni se bo vrnil še Heinze! In potem bi res rabil samo kake veènamenskega vezista! To bi pa lahko bil Sneijder, Tuncay ali pa van der Vaart!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 3, 2006 23:31:04 GMT 1
Ja! pa tud trenerja bi po moje morali menjati! Pa kakega mladega vratarja!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 12, 2006 13:04:37 GMT 1
Midlsbrough:Chelsea 3:0!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Me prav zanimajo Mourinjevikomentarji!! "Ja zaslužil bi si vsaj tolko al pa vse tri, saj smo igrali zares zelo dobro in smo nepošteno izgubil" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 15, 2006 9:28:46 GMT 1
Ja upam da se bo ta èelsi še ene dvakrat fajn opekel in bo Manchester zmagoval da bo prvenstvo postalo bolj zanimivo.
|
|
|
Post by Slavko on Feb 15, 2006 9:47:59 GMT 1
Naj mi nekdo razloži, kako je mogoèe v enem letu tako hudo nazadovati? Govorim seveda o Arseju, ki zaostaja že 25 toèk za prvim mestom.
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 16, 2006 17:14:58 GMT 1
Tu ni kaj za razlagat! Ne pozabimo da so na zaèetku sezone bli brez Henreya!!!!!!!! Sedaj pa se non stop muèijo z resnimi poškodbami! najveè problemov imajo seveda v obrambi! Pa odšel je tudi Viera, ki ga Hleb ne more nadomestiti niti polovièno! in posledièno se zgodi to da napadalci ne dobijo dovolj uporabnih žog, na drugi strani zaradi tega pa ne more zdržati obramba in prejmejo tudi poceni zadetke!
|
|
|
Post by Slavko on Apr 1, 2006 19:16:22 GMT 1
V nekaj tednih smo zaostanek 12 toèk zmanjšali na 7 ... Žal bo zmanjkalo tekem ... prviè v sezoni sem ponosen na moštvo. V nedeljo derbi prejšnjega desetletja z vroèim Arsejem. Morda se nam še kaj poklopi!
|
|
|
Post by Slavko on Apr 1, 2006 19:54:47 GMT 1
Že 29. decembra sem obupal nad prvenstvom, ko se je razlika iz 7 (nekaj minut pred koncem obeh tekem) zrasla na 11.
Upanje sem prviè povohal to sredo, ko smo dobili zaostalo tekmo z West Hamom in znižali na 9. Danes nam je Birmingham vrnil tisto uslogo iz 29. 12. in razlika je le še 7.
Raèunica je "preprosta". Dobiti moramo zadnjih šest tekem. Kar bo težko. Èe vemo, da smo jih dobili že 8, je 14 res neverjetna številka! Poleg tega nas èakata tako Arse kot Èelski.
Kje Èelski lahko izgubi 7 pik. Tri z nami, po 2 pa na gostovanju pri Boltonu in Blackburnu. Poleg tega moramo nadoknadit še 7 golov "gol razlike". V primeru, da bosta imela oba isto pik, to šteje. To je edina raèunica, ki ji dajem 1,76 %. A saj veste --- upanje umira zadnje.
Glory, glory Man Utd!
|
|
|
Post by Slavko on Apr 11, 2006 20:51:25 GMT 1
|
|
|
Post by Slavko on Apr 22, 2006 10:43:52 GMT 1
|
|
|
Post by Slavko on Apr 22, 2006 12:35:07 GMT 1
|
|
|
Post by ROONEY on May 4, 2006 20:46:26 GMT 1
A ste videl poškodbo mojega Rooneya zdej pa še bolj mrzim te modre kakšen šok za našo reprezantanco ampak jaz še vedno pravim upanje umira zadnje
|
|
|
Post by ROONEY on May 4, 2006 20:50:29 GMT 1
GO ROONEY GO ROONEY POTREBUJEMO TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|