|
Post by Slavko on Nov 2, 2005 21:40:08 GMT 1
Še enkrat videl gol! Mile je car. Kako je potegnil in kako fino je zadel žogo. Bravo Miletina!!
In vragi? Še dobro, da tale forum ne podpira kakih drugih smajlijev ... [the most angry smile on the world]
|
|
|
Post by Slavko on Nov 2, 2005 22:38:06 GMT 1
Tole postiranje samemu sebi izgleda kot Sizifovo delo, oziroma bolje Tantalove muke ... ostalo je 1:0 za Lille.
Projekcija: Èez dve leti se bomo z Villo in Birminghamom borili za dvanajsto mesto v Premierligi ...
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Nov 3, 2005 9:41:08 GMT 1
Tudi jaz sem vesel za Mileta! Toda ManU? ? Ferguson mora it!! Ne vem zakaj ne dane Parka in Ronalda enkrat oba v prvo postavo?? IN zakaj Rooneya postavlja na sredino igrišèa???
|
|
|
Post by Slavko on Nov 3, 2005 9:43:19 GMT 1
Tudi jaz sem vesel za Mileta! Toda ManU? ? Ferguson mora it!! Ne vem zakaj ne dane Parka in Ronalda enkrat oba v prvo postavo?? IN zakaj Rooneya postavlja na sredino igrišèa??? Si si obrisal solze s tisto brisaèo, ki ti visi na steni
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Nov 3, 2005 10:22:13 GMT 1
Tudi jaz sem vesel za Mileta! Toda ManU? ? Ferguson mora it!! Ne vem zakaj ne dane Parka in Ronalda enkrat oba v prvo postavo?? IN zakaj Rooneya postavlja na sredino igrišèa??? Si si obrisal solze s tisto brisaèo, ki ti visi na steni Ne te Brisaèe je škoda za Fergusona in tega Gletzerja!
|
|
|
Post by Slavko on Nov 22, 2005 21:15:24 GMT 1
Aaaaaaaaaaaah ... keri Bog je tale Ronaldinho ... Zakaj ni prišel k nam Fantastik pleja
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Nov 23, 2005 10:24:13 GMT 1
o njem bodo po karieri govoril,da je bil odlièen igralec,vendar da nikol ni igral za najboljši klub vseh èasov,to je pa njegova edina velika èrna pika v karieri. jebiga
|
|
|
Post by Slavko on Nov 23, 2005 11:41:19 GMT 1
o njem bodo po karieri govoril,da je bil odlièen igralec,vendar da nikol ni igral za najboljši klub vseh èasov,to je pa njegova edina velika èrna pika v karieri. jebiga Hudo zanimiva opazka! Po svoje je res. Ampak. Vèeraj sem na nekem drugem forumu našel eno opazko, ki jo je nevtralni nogometni navdušenec spustil najveèjemu navijaèu Reala v Sloveniji: "Pri Realu me tolaži to, da nobeden od res najveèjih igralcev svoje dobe ni igral zanj." Nisem tak madrista, da bi tole vedel ... ampak v bistvu bo kar držalo ... tisti iz top5 tam gotovo niso bili ... So pa blizu Di Stefano, Puškaš, pa mogoèe Zizou ...
|
|
|
Post by Pauc on Nov 23, 2005 11:45:16 GMT 1
Pha, kot da se ta opazka govori pri Maradoni, Romariu, Stoickovemu, Koemanu...
|
|
|
Post by Slavko on Nov 23, 2005 12:02:50 GMT 1
Pha, kot da se ta opazka govori pri Maradoni, Romariu, Stoickovemu, Koemanu... Od teh samo Maradona spada v top5, pa še to ne takrat, ko je bil na vrhuncu ...
|
|
|
Post by Pauc on Nov 23, 2005 12:10:29 GMT 1
Misliš, da je Ronaldino na vrhuncu. Ah, kje. Sploh pa ne vem kaj je fora. Ronaldo je najlepša nogometna leta poklonil Barci, v Realu ni dal praktično nič. To je isto, kot da bi Barca sedaj kupovala Raula, ki je svoje vrhunce končal.
|
|
|
Post by Pauc on Nov 23, 2005 12:22:11 GMT 1
Te opazke so mi brezvezne.
Podobne opazke zaenkrat nisem še nikjer videl. Ne pri Platiniju, Mattheusu, Krojfu, Maldiniju...
Torej?
To, da bi bilo neigranje za real črna pika v karieri nogometaše se mi zdi ;D ;D ;D vredna izjava.
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Nov 23, 2005 12:37:34 GMT 1
kot prvo je to opazka navijaèa reala in ne barcelono tvojih top 5 je velik bolj v meglo kot pa moja "opazka"
|
|
|
Post by Pauc on Nov 23, 2005 14:28:23 GMT 1
Mislim, da sem opazko narobe razumel.
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 4, 2005 19:10:39 GMT 1
Bo ManU prišel v drugi krog lige prvakov? Kajti prvo tekmo z benfico so komaj dobili! Èe jim bo spodrsnilo, bo Ferguson po moje zagotovo moral it!!
|
|