|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 1:27:08 GMT 1
Bo ManU prišel v drugi krog lige prvakov? Kajti prvo tekmo z benfico so komaj dobili! Èe jim bo spodrsnilo, bo Ferguson po moje zagotovo moral it!! Ne sanjaj! Man Utd je nekoliko bolj resen klub kot Real, kjer trenerje menjajo po tekoèem traku! Fergusen bo verjetno res *kmalu* šel, definitivno pa ne pred koncem te sezone! V PL so dobili štiri zaporedne tekme!
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 17:38:39 GMT 1
Toda to ne potrjuje njihove forme saj so z izjemo chelseja imeli same lahke tekme! Ko pa je potem prišel Vilareal spet niso zmagali! In po moje bo ta tekma z benfico zeeelo napeta!!!
|
|
|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 18:19:31 GMT 1
Toda to ne potrjuje njihove forme saj so z izjemo chelseja imeli same lahke tekme! Ko pa je potem prišel Vilareal spet niso zmagali! In po moje bo ta tekma z benfico zeeelo napeta!!! Aha, najbrž tudi Liverpool in Tottenham vsaj sodeè po lestvici sodita med lahke nasprotnike ...
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 18:40:08 GMT 1
Ja kot èe bi z njimi mogoèe zmagali??? liverpool 0:0, totenham 1:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 19:27:21 GMT 1
Sploh te ne razumem, zakaj se šteješ za navijaèa Man Utd?? Takih navijaèev res ne rabimo ...
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 19:42:11 GMT 1
jaz te samo postavljam na realna tla!!!!!!!!!!!!!!! Da ne boš razoèaran!!!
|
|
|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 19:46:14 GMT 1
jaz te samo postavljam na realna tla!!!!!!!!!!!!!!! Da ne boš razoèaran!!! Ah Matej ... pred vsemi bom povedal, kar sem tebi že povedal ... Man Utd bo prej angleški prvak kot Real španski ... Zapomni si to!
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 21:17:47 GMT 1
jaz te samo postavljam na realna tla!!!!!!!!!!!!!!! Da ne boš razoèaran!!! Ah Matej ... pred vsemi bom povedal, kar sem tebi že povedal ... Man Utd bo prej angleški prvak kot Real španski ... Zapomni si to! si pa velik optimist
|
|
|
Post by Matej on Dec 7, 2005 19:14:24 GMT 1
Vseeno spodbudne novice za Manchester United. V prejšnjem krogu premier lige je prviè po dolgem èasu v prvi neajsterici zaigral Ryan Gigs!!! forma se pa stopnjuje tudi sahaju, medtem ko je novi kapetan Gary nevil sedel na tribunah saj ga ja Ferguson spoèil za ligo prvakov!
|
|
|
Post by Slavko on Dec 7, 2005 19:18:19 GMT 1
Glory, glory Man Utd!!!!!!!!!!!!!!
Do groba in naprej!
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 7, 2005 22:37:06 GMT 1
Samo dve besedi !!!!!
goodbye Ferguson
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 7, 2005 22:39:35 GMT 1
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Dec 8, 2005 9:19:24 GMT 1
Slavko je ostal čist brez besed.... Mogoče je cajt, da rečeš adijo MU in dober dan kakšnemu 'boljšemu' klubu
|
|
|
Post by Pauc on Dec 8, 2005 9:58:15 GMT 1
cenzuraga. vsega je enkrat konec. tokrat je pač konec ere Alexa.
|
|
|
Post by Slavko on Dec 8, 2005 18:55:16 GMT 1
Slavko je ostal čist brez besed.... Mogoče je cajt, da rečeš adijo MU in dober dan kakšnemu 'boljšemu' klubu Dober navijaè je zvest navijaè in ni ponosen le takrat, ko s 3:0 slaviš v gosteh pri svojem najveèjem nasprotniku. Hudo sem razoèaran. Za mano je kratka noè. Ampak stojim ob MU v dobrem in SLABEM! WE SHALL BOUNCE BACK!
|
|