|
Post by Pauc on Jan 25, 2006 20:45:38 GMT 1
Ker ima sedaj tudi Grega eurosport me čudi, da ni še nobene rekel o tem prvenstvu. Baje je napredek še večji in je igra že skoraj na ravni evropskega prvenstva. Sam sem videl le nekaj utrinkov iz tekme Maroko - Slonokoščena obala tako, da ne morem soditi. Je pa Samuel Etoo že dokazal kaj zna. Me pa veseli dogajanje na tribunah. Res vzdušje, ki ga zna naresti le afriški navijač.
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Jan 25, 2006 21:22:46 GMT 1
no ja kvaliteta oz.taktiène podkovanost se še ne more merit z evropskim.ene par ekip mi je kr zanimivih
|
|
|
Post by Slavko on Jan 25, 2006 21:56:05 GMT 1
Meni se tudi zdi, da je kvaliteta še vedno daleè od evropske. Je pa to en èisto drug fuzbal, kar še ne pomeni, da ni gledljiv.
Kar pa se tièe Eto'oja ... res je izvenserijski igralec, kar pa še ne pomeni, da so potem vsi Afrièani carji ... Spomnimo se Eusebija.
|
|
|
Post by ROONEY on Jan 26, 2006 12:39:23 GMT 1
Po dolgem èasu se oglašam tudi jaz.Glede opevanja Etoja samo toliko res je dober igralec ni pa z drugega planeta.Bomo videli kako je izvenseriski proti Chealseju.Drugaèe sem pa za Nigerijo sam ne vem zakaj ne igra Okocha.Èe bo pa še on igral pol bomo pa tud Kamerun premagal saj bo Martins dobil veliko veè uporabnih žog nega pa itak noben na svetu ne more vstaut ko dobi žogo v prostor.
|
|
|
Post by ROONEY on Jan 28, 2006 8:55:18 GMT 1
Èe si želite ogledati dober nogomet potem glejte Nigerijo res so carji sploh John Obija Mikel pri njemu me moti le ena stvar da je baje že vse dogovorjen s Chelsejem in da smo ponovno izgubili bitko za še enega odliènega nogometaša.
|
|
|
Post by Slavko on Jan 28, 2006 11:06:22 GMT 1
Kaj Obi že igra?? A ni on star 18 let?? Pol je pa res car. Ja tile iz Èelskija so mu res opral možgane, ker je bil najprej zmenjen z nami!
Se spomnim, da je bil SAF pred 4, al 5 leti zmenjen tudi z Essienom za nek ubog denar, pa ga potem ni kupil. Pa vemo koliko je danes njegova tržna vrednost (èeprav imam obèutek, da ga naš ROONEY - zakaj se ne registriraš? - ne mara najbolj)
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 8, 2006 13:17:24 GMT 1
Na žalost je izpadla ponovno moja ekipa.Res ne vem kje je pravica na tem svetu.Ta Slonokošèena obala nima blage sam na kontro igrajo.Res pa je da mamo mi deleè najslapšega selektorja na svetu saj ne morem razumeti kako je v èasu najveèje premoèi vrgel na klop Obija ter Kanuja ja res je da je v igro prišel najveèji kralj Okocha ampak zakaj ven Obija èe lahko hkrati Obi in Okocha.Vesli me pa to da imamo res dobro ekipo za naslednje prvenstvo.
|
|