|
Post by Slavko on Oct 21, 2005 11:51:46 GMT 1
A tole kdo resno jemlje? Meni se zdi, kot je to vse bolj tko ... Ne vem ... Oèitno smo (vsaj jaz) res tako nedotalkljivi, dokler se kaka stvar ne zgodi na lastnem dvorišèu.
A kdo sicer kej spremlja??
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Oct 21, 2005 11:59:00 GMT 1
A tole kdo resno jemlje? Meni se zdi, kot je to vse bolj tko ... Ne vem ... Oèitno smo (vsaj jaz) res tako nedotalkljivi, dokler se kaka stvar ne zgodi na lastnem dvorišèu. A kdo sicer kej spremlja?? Jest ne bi delal kakšne hude panike iz tega. Halo? Po svetu umira na milijone ljudi iz bolj brezveznih in odpravljivih razlogov... tle se pa govori o 1-10 ljudi. OK, če bi se ful razpaslo, ne bi blo lepo. Prav je da se govori o tem in izvedete par preventivnih ukrepov, ampak to kar pa zdej slišmo v medijih, je pa kot bi pol Slovenije že pobral. Vsega so spet krivi mediji. Če država ne ukrepa, je takoj v medijih in ljudje so še bolj panični in ukrepi morjo bit še bolj drastični. itd, itd... to je blo trenutno mnenje, ki se lahko zelo hitr spremeni... sploh če mi kakšen mrtev ptič pade na glavo!
|
|
|
Post by Pauc on Oct 27, 2005 8:01:46 GMT 1
Po prvih strahovih spoznavam nekaj drugega. Take kampanije ni doživel še nihče. Kamor se ozrem je ptičja gripa. Ok, žal mi je za vse oškodovane, a človeških žrtev je zaenkrat le nekaj okoli 60. V primerjavi z drugimi bolezni je to hudičevo malo, v svetovni populaciji ni vredno nič. Ko pa preberem še, da so umrli tisti, ki so zaužili surovo meso in pili kri direktno iz vratu mrtve gosi, pa moji strahovi povsem izginejo.
Ej, fantje, kdaj gremo na pohanega piščanca?
|
|