Post by marsmemrumscalle on Feb 21, 2022 2:22:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats didina brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ Shoot Bubble - Fruit Splash 2022 version ▞▞▞
Lygis nekyla. Aš baigiau tą lygį, bet kitas lygis neateina
Kodėl reikia pakeisti kamuoliuko spalvą, kad užbaigtumėte žaidimą ir pertrauktumėte skelbimą? Matau, kad šiame žaidime apgaudinėjama, bet kitu atveju viskas gerai. Visi šie skelbimai juokingi!!!!!!!
Žaidimas yra geras. Reklama yra tikras skausmas. Aš suprantu jūsų po lėšų, bet beveik po kiekvieno turo?
Shoot Bubble - Fruit Splash Ajanviete kixn
Geras žaidimas, kol šiame žaidime greitai prasidės nepaliaujamos reklamos. Tada be gailesčio ištrynė.
Daugybė skelbimų... Nėra ramybės žaisti žaidimą... Erzina...
Man patinka šis žaidimas, bet man nepavyko pereiti į kitus lygius. Labai erzina, todėl galite išspręsti problemą
Patyres žaidéjas.
Grafika miela... Bet aš nekenčiu su skelbimais. Daug reklamų. Švaistymas......
Nekenčiu, kai aukšto lygio daug kamuoliukų valgo juda 3 sekundės prarasti 3 juda per greitai. Toks įtemptas
kodėl tiek daug skelbimų pasirodo po žaidimo... dėl šių skelbimų žaidimas nepatiko
Lengva žaisti ir tinka seniems žmonėms,☺
Talking Tom & Ben News Hiburan xpy
Shoot Bubble - Fruit Splash Casual viv
Fainas zaidimukas
Šį žaidimą tikrai malonu žaisti, bet kodėl aš duodu tris 🌟 tik dėl reklamos bet kuriuo metu vien tik ateinantys skelbimai mus erzina, ypač kai laimime rungtynes, kurios visada ateina. Taigi, tai šlykštu. Bet šiaip tai gerai.
labai atpalaiduoja... padeda pailsėti nuo įprastų rūpesčių, malonu, kad gali mesti sau iššūkį. puikios spalvos ir įvairovė. dėkoju
Žaidimas neveikia
Žaidimą žaisti lengva, bet skelbimai po kiekvieno lygio yra labai varginantys
Žaidimas yra gerai, bet skelbimai turi būti ne žaidime. Man smagu žaisti šį žaidimą, bet man nepatinka skelbimai. Tikiuosi, kad jums smagu žaisti šį žaidimą.
Puikus žaidimas, bet per daug reklamų. Praranda susidomėjimą, sustabdo žaidimo srautą.
Per daug reklamos vis pasirodo... erzina. 3420 lygis ir aš nebegaliu žaisti !!!!!
Manau, kad žaidimas yra geras, bet apačioje esantys skelbimai nori, kad galėčiau pamatyti mano stiprintuvą, su kuriuo galiu dirbti žaidime.
Shoot Bubble - Fruit Splash Gündəlik mkmd
Pasiekus aukštesnius lygius nesuteikiama pakankamai burbulų. Pradiniai lygiai, jokių problemų. Pašalinama
Nepavyko pasirinkti 3421 lygio. Kelis kartus baigiau 3420 lygį, kad pažiūrėčiau, ar tai padeda.. bet nepadeda
Per daug reklamos.... didžiąją laiko dalį praleidžiu žiūrėdamas reklamas ir žaisdamas 😒😑 Žaidimas geras, bet per daug reklamų
Aš daug žaidžiu šį žaidimą. Tai nėra per sunku ar lengva! Man nepatinka žaisti žaidimus, kurie mane tiesiog nuvilia, noriu atsipalaiduoti ir smagiai. Šis žaidimas yra abu!!!
Visai smagu, bet žmogau, tiek daug skelbimų! Pradedu laukti reklamos per vidurį :/
Puikus žaidimas, patinka, bet baisu, kad negaliu leisti muzikos fone, ypač radijo, net jei žaidime išjungiu garso nustatymus, vis tiek negaliu leisti muzikos iš savo telefono, kai naudoju programa..
negaliu pereiti prie kito žaidimo dėl kažkokios neaiškios priežasties, labai varginu, nes aš mėgavausi žaidimu
Negalima tęsti virš 3420 lygio
Man patinka šis burbulų žaidimas. Jo nėra programoje, todėl turite žiūrėti skelbimą dėl papildomų bombų ir pan.
Praraskite visus skelbimus!! Tai daro žaidimą SUCK! Ačiū 😊
per daug skelbimų nemokama versija. kituose žaidimuose matytas daug mažiau. taip pat prastai išdėstyti skelbimai. skelbimas pasirodo kadro viduryje. pirmasis žaidimas, kurį sutikau dešimtimis, kuriame tai daroma. labai erzina
Per daug skelbimų. Tikrai užmuša žaidimą.
Senoji versija puiki Naujoje versijoje per daug skelbimų👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎