Post by marsmemrumscalle on Feb 21, 2022 2:25:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מפתחות נוספים ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
הייתי מדרג את זה גבוה יותר אבל אני לא יכול לשחק בו בגלל הררי הפרסומות שזרקו לך בכל רמה.
ממש אהבתי אומנם זה עם פרסומות🤒 אבל משחק מדהים תתקינו☺️ "🐽שלי🐽"
Bus Nearby
זה מאוד באגי והפקדים שלי לא עובדים כראוי. המשחק עצמו טוב אבל בבקשה תקן את הבאג הזה.
משחק בסדר, טוב לטיולים בכביש. אבל לא אוהב את עניין האנרגיה.
המשחק ממש טוב אבל נתקעתי על שלב 127 ואני לא מצליח לעבור אותו ואין מה לעשות.
אני אוהב את המשחק כי יש בו מלא שלבים
Tomb of the Mask Jangovar riqz
הגרסה החינמית כמעט ואינה ניתנת להפעלה. אתה מקבל מודעות אחרי כל רמה, התראות על "דברים בחינם" שאתה פותח עם מודעות, אבל אתה צריך להמתין 5 שניות לפני שאתה מתעלם מהם, אחרת מודעה שאי אפשר לדלג עליה מתחילה לפעול. המשחק לפעמים מתקלקל לאחר השלמת שלב (וצפייה במודעה) ואתה צריך לצאת מהרמה באופן ידני. זה משתמש ב"אנרגיה" שלך, שאתה צריך כדי לשחק ברמות - אז יותר מודעות! לא אכפת לי לשלם כסף עבור משחק טוב, אבל אני לא תומך בשימוש בפרסומות בצורה מגונה.
אלוהים אדירים.. זה היה המשחק המועדף עליי מאז שהרצתי את ה-Samsung Galaxy S6 שלי כבר באותו היום. האפליקציה זוכה ב-5 כוכבים עבור משחק. אבל כוכב אחד במקרה הטוב עבור המודעות. באופן כללי. שני כוכבים. זה המשחק האהוב עליי, שוב, ברצינות- הפרסומות. מודעה קופצת אחרי כל רמה. צץ שוב ושוב עד שקניתי את $0.99 ללא פרסומות. גם לאחר קנייה ללא פרסומות. יש עדיין חלונות קופצים והתראות כדי לקבל מטבעות או חיים נוספים או שידות על ידי צפייה בסרטונים. F****n מודעות.
אהבתי אבל לא עולה לי חוץ מזה אהבתי
מהמם
מודעות שלא ניתן לדלג עליהן!!! למרות שאני מכבד את החופש לשחק משחקים עם מודעות, יש לי את אלו שיש להן מודעות שניתנות לדילוג בראש, אבל את אלו שלא ניתן לדלג עליהן למטה.
Tomb of the Mask ઍક્શન ldyl
הבעיה הגדולה ביותר היא שאחרי כל רמה אתה מקבל מודעה. פרסומות לא כל כך גרועות, אבל במשחק הזה אתה מבלה יותר זמן בצפייה בפרסומות משעממות במקום לשחק במשחק
זה לא כל כך כיף אבל ממליצה בחום!!😊
משחק מהנה אבל פרסומות פולשניות בצורה בלתי אפשרית, לא אכפת לי מפרסומות מסוימות להכנסות, אבל אני משרטט את הגבול למודעות של 15 שניות בלתי ניתנות לדילוג, בכל פעם שאתה מחליף אפליקציות, מסיים שלב או פשוט מתעלם מהמשחק לכמה שניות.
חחחח אני מצליחה לפתוח אותו אבל לא מצליחה לשחק בו מי יצליח להיקרא את זה: אראה חג חמ חמ מח יערי החברה מבקרים בישראל מעל ומעבר לכך שיחקתם אותה עם זאת יש לי בעיה עם 6מבחנים על ידי חברות התעופה של שיר השירים של שיר השירים החדשים. הכי חמים ונעים רוצים לנקות את לא דומה לא קראה את הכל ועכשיו השטן אומר לך שאת בת מצווה או אולי משה קורה שפיזרתי את הצמות לא קראה לי מושג מה זה משה קורה עם זה משה קורה שפיזרתי את הצמות של שיר השירים הכי חמים ונעים כולם רוצים לנקות את לא דומה לאף לא רק
חסר ערך, שיחק כל כך הרבה זמן ואף אחד מההתקדמות שלי לא נשמר. איזה בזבוז.
לא משהו
לימוד ספרדית - ספרדית חופשית 9.3.4 Build variants in Android - APK ...
משחק כיף אבל אני רגיל לשחק במשחקים מטורפים אז לא נתתי ציון כזה גבוה
משחק נחמד אבל עם המון פרסומות
זה בסדר, אני מודאג לגבי כשכתוב "תוודא שאתה סומך על האפליקציה הזו" אז היה כתוב שלם 7.99$ על כל שבוע כדי לשחק והייתי כמו מה שכתוב הורדה בחינם אז עשיתי ניסיון חינם ל-3 ימים כל כך הופסק אבל היה כיף עם הניסיון. אל תבזבז את כספך. אתה יכול להמשיך למחוק אותו ולקבל את ההורדה בחינם למשך 3 ימים אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב. אז אם אתה רוצה אתה יכול להוריד את האפליקציה הזו, ואני חושב שהיא הייתה בחינם בעבר אז עכשיו אני די כועס. אני נותן לאפליקציה הזו 3/5, די כיף והרבה $.
זה משחק טוב אבל הסיבה שדירגתי אותו בכוכב אחד היא בגלל מודעות, ניסיתי לנצח רמה ומודעה צצה בסוף ולא יכולתי לעשות שום דבר חוץ מלהתחיל מחדש או להפסיק את הרמה!😠👿👿😠👿😠👿😠👿😠 😠👿😠👿😠😠😠
לעזאזל! פעם היה אחד המשחקים האהובים עליי, אבל הפרסומות!! הם היו מתסכלים מאוד, לבזבז כל כך הרבה זמן אחרי כל שלב. הסרתי אותו תוך 5 דקות כי לא יכולתי לסבול אותם אפילו כל כך הרבה זמן. זה כל כך גרוע! אלא אם כן המודעות יוסרו, אני לא חושב שאי פעם אתקין את זה. בכלל לא מומלץ לילדים ללא השגחת הורים, אלא אם כן מישהו רוצה שיהיו 20 אפליקציות פיראטיות במכשיר. מתסכל!!
World of Tanks Blitz Παιχνίδια στρατηγικής lont
המשחק האהוב עלי לטלפון אבל הגזימו אם הפרסומות
Tomb of the Mask Hành động blu
משחק מעניין וכיף לשחק אבל מפתחים מתמקדים בעשיית כסף. ממשק, כפתורים, מודעות, כולם נועדו לגרום לך להוציא כסף וזה מזכיר לך את זה בכל רמה.
עוד לפני שאני מתחיל את המשחק הוא רוצה שאשלם עבור מנוי פרימיום. ואז צריך לצפות במודעה אחרי כל רמה בלי סיכוי לבטל את הסכמתך? מוריד מהחוויה. אין סיכוי להשתעשע עם ציד הפרסומות.
זה בסדר אבל אני שונא את המדריך המטופש! אני יודע איך לשחק!
ם)ןרלרחרחרחירצכוווו8ןווםםםם9םיכדס
המשחק הזה נהדר אבל הבעיות היחידות הן שהפרסומות יותר מדי ומגיעות לרמה 360 הן אומרות לך לפתוח עיר חדשה אבל היא אף פעם לא באה אז בשביל זה היא מקבלת 3 כוכבים😊😊😊
מה יש להגיד אני טוב בזה
80/100 - Edge Magazine "Underworld is that rare game that manages to provide a real adventure to go along with its action." 80/100 - X360 Magazine UK "One
Tomb of the Mask Action snit
משחק פשוט גרוע אני שונאת אותו😡
כימעת אהבתי
אוהב את המשחק, אבל יותר מדי פרסומות
יש
יש ילכים ישאי אפשר לעבור