Post by marsmemrumscalle on Feb 21, 2022 2:34:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
Trenutno sem v nebesih nostalgije!!! Dolgo, dolgo nazaj je bila igra SimAnt, ki sva jo z bratom igrala ure in ure. Pocket Ants je v bistvu hladnejša, novejša, posodobljena različica tega. Nikoli si nisem mislil, da bom spet videl simulator mravljin in sem z njim popolnoma navdušen. Želel bi, da bi bilo mravlje igralca lažje ločiti (morda drugačna barva ali majhen klobuk ali kaj podobnega), vendar je to le majhna podrobnost, ki ne vpliva veliko. Ta igra je super!
Dober koncept, vendar še vedno preveč hrošča, da bi ga lahko uvrstili med dobro igro. Če zaprete aplikacijo, izgubite veliko napredka. Ko sem naredil svojo prvo pvp potezo, je takoj zmrznilo in izgubil sem veliko dela. Ne deluje v ozadju, zato ga morate držati odprtega, da lahko napredujete.
zabavna igra, vendar naj imajo termiti omejitve, vendar krajše ohlajanje kot rdeče mravlje in pridejo do mesta, kjer se lahko ljudje s chromebooki igrajo, na primer naredite nekaj kontrolnikov, kot so puščične tipke in všeček in tabulator, da odprete določene menije in ko napadate igralce, uporabite bitja (pajki in drugo), kot so številska ploščica in druge tipke na vrhu, ki bi to igro prosim za neverjetno.
Jaz ljubim to igro. 💎 Učenje igranja te igre postane nadležno, saj se hitro učimo, a ko so navodila končana, je veliko bolj prijetno brez prekinitev. ZELO PRIPOROČAM to igro kot OBVEZNO IGRATI. Če je čas nadgradnje predolg, preprosto odstranite igro in poskrbite, da bodo delavci zaposleni z vsem, preden izbrišete igro. Dajte mu približno 2 dni, da bo vse lahko na maksimumu in nadgradnje končane. To počnem vsakič in deluje 100%
Zaenkrat gre vse v redu, razen da mravlje ne zbirajo ničesar, medtem ko jaz ne igram. Druga stvar, ki je močno vplivala na mojo oceno te igre, je dejstvo, da ne najdem drugih igralcev, s katerimi bi se boril. Glede na to, kako se sliši, kako se ljudje borijo proti igralcem, ki so zelo razviti, potem to morda ni tako slabo. Rekel bi, da je mogoče ustvariti nasprotnike z umetno inteligenco za nove igralce. Vsakič, ko pritisnem na gumb za bitko, piše "ni najdenega igralca, poskusi znova pozneje"
To je nered. Včasih je gumb za napad prisoten in ne deluje. Ali pa se zataknete ob mrtvih truplih, a daleč najhuje je, da iz neznanega razloga ne morete napasti kraljice, potem ko ubijete vse sovražne mravlje. Igra ima dober koncept, vendar slabo implementiran. Tudi igranje je plitko in igranje se vam bo hitro naveličalo, če vam igra ustreza.
To je super! vendar bi morali samodejno zagnati zaslon za nalaganje. še vedno obožujem.
Zaenkrat tako dobro. Nikoli si nisem mislil, da bi rad nadzoroval in Ant Hive. Prosil bi za več akcije v zapletu. Zelo uživam v igri, vendar se bojim, da bo postala monotona. Zdaj ne nadgrajujte same igre - zame je na tej stopnji zelo privlačna. Do te mere, da me (in mnoge druge) dovolj zanima nadzor nad mravljo VOJSKO, K VELIKU YEEAAAHHHHH!!! Ali veste, kako močni so? Mravlje so super! Zato ne nadgrajujte, samo dajte več vsebine, akcije, več stvari za početi.
To je po mojem mnenju RES zabavna igra. In ostalo bo zabavno, če boste nadaljevali z dobrim delom! Imam nekaj predlogov, dodajte nova bitja, morda tudi več območij v vaši koloniji odklenete, in ta zadnji ni pomemben, ampak kraljica je primerna, tako da je primer za to, da lahko kupite določeno obleko za kraljico in jo lahko oblečete kot vojaško čelado ali podeželsko obleko itd. Zabavna igra! Definitivno se bo igral še naprej, če boste igro posodabljali z novimi posodobitvami!
Dobra zabava, vendar se zavedajte hroščev Ta igra zagotovo ima potencial. Še posebej, ko razvijalci dodajajo vedno več funkcij. Moj glas je sorta mravelj in več kolonij. Ena v bistvu hrošča, ki lomi igre, je bila, da je divja tarantula na začetku igre nekako izginila, potem ko sem jo ubil, tako da je zdaj sploh ni mogoče pobrati. Tako da nimam možnosti dobiti delov. Razvijalci, če to berete, pomagajte!
Moja ocena je bila že slaba, ponavljajoča se igra brez namena ali končnega cilja. Toda tisto, kar je povzročilo, da sem opustil pregled, je bila zlitje bitij, združitev ujetih sovražnikov, da bi bili močnejši, začnite s 75-odstotno možnostjo za uspeh in nato manj, ko se uvrsti višje. No, to sem poskusil z bitji dogodkov, za katere sem se odrezal, s 77-odstotno (w/perks) možnostjo uspeha VSAKA FUSIONA JE NEUSPELA! Seveda lahko PLAČAŠ za uspeh, a jaz sem delal za to, več kot polovica moje fuzije je propadla, ker ne plačam za zmago.
Zabava na začetku, potrebuje več stvari. Po izgradnji sobe za medeno roso se rdeče mravlje in listne uši drstijo le enkrat na dan, tako da ostanejo le bitke s feromonom in novačenje hroščev. Zaenkrat mi je všeč igra, samo zemljevid je prazen in zelo malo dela. Upajmo, da mu razvijalci dodajo več vsebine in še nekaj dnevnih nalog. Več za početi, več časa za igranje.
Vau, ta igra je super! Vedno sem si želel takšno igro z mravljami! In končno se je zgodilo! Obstaja pa ena težava. Bojni sistem je zanič.... kot da se bitke ne ujemajo enakomerno, zato pričakujte, da boste izgubili svojo vojsko. Obstaja tudi časovna omejitev, s katero morate delati, vendar je komaj dovolj. Želel bi tudi nekaj več funkcij, da vam ne bo dolgčas. Opažanja bitja bi morala biti ob 12. uri namesto le na 24-urni uri. Zelo nadležno je čakati cel dan na en razlog, ki ga igram ponoči.
Nekateri deli igre so samo zlomljeni bombarder hrošči, še posebej rdeči so OP, če jih imate 3-4. Njihovo škropljenje je treba nervirati ali pa njihovo zdravje. Z enim strelom ne bi smeli zbrisati cele vojske mravelj ali polovice bitij.
Ta igra je zelo zabavna, jaz in moj prijatelj se igrava ves čas. Ampak igra je tako dolga. Potreboval sem 2 leti, da sem dokončal luknjo. To igro sem začel, ko sem bil star 8 let, zdaj jih imam deset in sem končal. Jezilo me je, da je predolgočasen in jezi me, da se ustvarjalci ukvarjajo z igro
Všeč sta koncept in igra, vendar je treba na nekaj stvareh delati. 1.) Za nalaganje igre ni treba vzeti 5 minut, obstaja težava pri nalaganju igre, kjer po pritisku na zagon zaslon za nalaganje preprosto zamrzne in se gane ne zažene tudi po večkratnem zapiranju in ponovnem odpiranju 2. ) Sovpada s številko 1, po porazu ali preklicu napada se igra v celoti ponovno naloži in nato zamrzne ob nalagalnem zaslonu.
Zanimiva igra. Mislim, da bi mu morali dodati glasbo, ko ste v svoji bazi in v svetu zbirate predmete. Morda naredite tako, da se sovražniki pojavijo prej kot 24 ur, kar se zdi malo dolgo, razen če igri dodate več. Mislim, da bi morali porabiti približno 1 uro za ponovni zagon, vendar imeti šefa, ki se pojavi vsakih 24 ur. Morda svetu dodate tudi več virov. Svet se zdi prevelik in premalo stvari za interakcijo. Ampak čutim, da bi ta igra lahko prišla do mesta. Nadaljuj z dobrim delom.
Popolna smeti! V tej igri ni kaj početi! Sim ant je imel veliko več za to. Hvala za odgovor, vendar sem po približno enem tednu izkoristil vse stvari in mislim 9999 z vsemi stvarmi, ki jih lahko zberem, in zavračam PvP, tako da je ta del zunaj in lahko sploh ne delaj ničesar s bitji, ki jih ujameš. Posodobitev sovražim PvP in ne bom imel nobenega dela, to je vse
Na neki točki sem mislil, da ima ta igra potencial. Vendar po enem letu res nikoli niso izboljšali dejanske osnovne mehanike za igro. Napredovanje je noro počasno, dodatno omejeno z majhno delavsko kapo. AI je približno tako inteligentna in uporabna kot kamen. Vse, kar je dodano igri, je le še ena omejitev in ne pomoč. Znižam oceno s 3 zvezdic na 1. Odgovori razvijalcev so vnaprej ustvarjeni in nikoli na temo.
Igra je popolna, zelo je zabavna, vendar imam malo težav pri pridobivanju vojakov in delavcev, umrl bi zaradi rdečih mravelj in vsega tega, ampak igra je popolna.
Hvala, težava je bila odpravljena, zdaj pa je še ena stvar, tako da sem za nekaj dni šel brez povezave in sem imel 2099 točk ranga in izgubil toliko, da sem šel navzdol na 1588, tako da če lahko to popraviš, je malo lažje, ker sem izgubil toliko po trdem delu
Grow Castle - Tower Defense Аркаде fwpr
Koncept mi je še vedno všeč, a izvedba potrebuje korak naprej. Obstajajo elementi realnega svetovnega časa, ki se ne prenašajo v vseh vidikih igre, zaradi praznine zemljevida in pomanjkanja pametne umetne inteligence se igranje igre zdi zakrnelo; kot bi igrali biljard z eno roko. Toda igra je še vedno v beta različici, zato jo bomo ponovno preverili, ko bo izšla v celoti
V igri sem zelo užival v času, ko sem jo igral, vendar ni bilo dovolj za početi in je bila zame prepočasna. Premagal sem rdeče mravlje, ubil pajka, vendar nisem mogel premagati nikogar razen zdravnika. Izgubil sem toliko trofej, vendar sem se vedno znova povezal proti ljudem z vojskami in združenimi bitji, s katerimi nikoli ne bi mogel tekmovati, tako da nikoli nisem mogel doseči, da bi rožnate stvari postale močnejše, viri pa se drstijo tako daleč, da traja večno, da se osveži moji vojaki po vsaki bitki.
Sploh ni slaba igra in kot igralec f2p se ni zdelo tako slabo, VENDAR morate imeti igro odprto, da zbirate vire. Če želite zgraditi karkoli, lahko traja vsaj eno uro, da pridobite dovolj sredstev za 1 nadgradnjo, tako da na tej točki samo opazujete mravlje. Uredi: hvala, ker ste me kontaktirali glede posodobitve, na žalost na podlagi drugih pregledov se zdi, da niste spremenili zbiranja virov brez povezave, s katerim sem imel prej težave.
Obožujem to igro, razen ene stvari. Ko vplivam na bitja v svoji vojski, jih lahko uporabim samo, ko se borim z drugimi igralci. Želim funkcijo, kjer so bitja kot vaše vojaške mravlje; lahko jih narediš, da ti sledijo, ko greš napadat rdeče mravlje, ognjene mravlje itd. Prav tako naj bodo moji sužnji vidni v sobi za sužnje ali na vhodu z mojimi vojaškimi mravljami. Še ena stvar. Ognjene mravlje so od zadnje posodobitve preveč agresivne. Hvala vam!
Igra je bila nekoč, ko se je začela, zabavna, zdaj je le mletje. Plačajte to plačilo za to, da ljudje, ki so visoko, lahko dejansko dobijo stvari, in invalidi, kot je moj prijatelj, ki ga poznam na primer, nikoli ne bo mogel napredovati, ker so čebele preprosto preveč. . Ne nameravajte nikamor hitro priti. Ampak ne skrbite, ste samo številka, nič več. nato pa se je osebje smejalo hadikapedu. in poudaril zabavno, ko se je razburil In na neskladju Če si pameten, bi se tega držal stran..
Bila je dobra igra, vendar je predstava tako slaba, da je nočem igrati. 2 minuti za nalaganje, v redu. 30 sekund, da igra ugotovi, da sem pritisnil gumb, to je v redu. Igra zamrzne in jo je treba znova zagnati, postaja moteča. Kap, ki je kameli prelomila hrbet: začel sem bitko, igra je zamrznila in izgubil sem enega od današnjih napadov. Odstrani za hrošče
Pocket Ants: Colony Simulator Chiến thuật gmuj
Dobro je, vendar si želim, da bi dodali še nekaj žuželk, kot sta pikapolonica metulj Črna vdova in kačji pastir, lahko tudi animirate, kako napadajo, se premikajo in umirajo in zanimivo bi bilo dodati več šefov, bilo bi kul, če bi imaš izbirnik mravelj v bistvu si lahko različne mravlje, lahko premagaš rdeče mravlje, lahko si ognjene mravlje in da, lahko si mravlja vojak in seveda si lahko delavska mravlja
To je za enkrat lepa, izvirna premisa, kar je na trgu mobilnih iger še posebej redko. Moj edini očitek je, da ni vse tako razburljivo za igranje in zanimanje se hitro izgubi. Ena stvar, ki bi lahko pomagala ublažiti to, je uvedba manjših vizualnih sprememb za nadgradnje, tako da je napredek nekoliko bolj koristen kot "zdaj lahko držim več koščkov listov"
Na splošno je dobra igra, a nekaj stvari bi lahko bilo boljše. Dobro bi bilo, če bi lahko dodelili več kot 1 mravljo za hranjenje kraljice in imeli več kot 1 resnično točko, resnična točka pa bi morala samodejno nadomestiti mrtve vojake.
Odličen koncept (v bistvu gre za dvig stare igre SimAnt), vendar nerazložljivo izgubljam napredek igre, tudi ko normalno zapustim. Pravkar sem ga ponovno sprožil in izgubil sem več nadgradenj kolonij in veliko virov. To se je zgodilo že tretjič in igram šele dva dni. Vem, da je igra v beta različici, zato je pričakovati nekaj napak, vendar zaradi izgubljanja napredka tako pogosto postane nesmiselno porabiti čas za igranje. Bom preveril čez nekaj mesecev in morda se bo splačalo.
Zaenkrat je igra precej zabavna, toda moj bog so samodejne shranjevanja redke. Zapustil bom igro in izgubil 10 minut napredka. Prav tako ta igra ne dovoljuje prilagajanja za vašo bazo. ko sem vstopil, je bilo to tisto, kar sem iskal, a tega nisem dobil. Uredi: Lepo je videti, da so razvijalci precej aktivni in odpravljajo težave, saj moja glavna pritožba ni več problem. Zaradi tega sem svojo oceno povišal na 4 zvezdice.
Pocket Ants: Colony Simulator Strategiya pew
dobra igra, ker se nekateri ljudje preprosto niso potrudili za nekatere igre, nekateri pa so zagrabili denar, tako da ste opravili zelo dobro delo
Zabavna, retro, morda nekakšna indie igra. Odlična glasba v MIDI slogu. V nekaterih pogledih je nekoliko skrivnostno, zaradi česar želite izvedeti več. Presenetljivo težko na moji napravi – moj telefon se vedno segreje, ko ga predvajam. Želel bi močnejše upravljanje svojih vojakov med bitko in manj rokovanja z delavskimi mravljicami (kjer se sami odločijo, kaj naj naredijo).
Potrebuje več stvari za početi. Ta igra čez nekaj časa postane dolgočasna. Dogodki na zemljevidu se komaj pojavljajo. Vse, kar lahko storite, je zbiranje virov in pogled na zaslon. PvP je nemogoč, dokler nimate vsaj 2-4 bitja. Med zbiranjem virov potrebujemo nekakšne naključne dogodke na zemljevidu ali kaj drugega. Kakorkoli že, ta igra ima velik potencial in vesel sem, da vidim, kaj se bo zgodilo. Hvala
Izjemno zabaven, super zasvojljiv 4X RTS, ki je na novo predstavljen kot bojevite se kolonije mravelj, ki krotijo pošastne žuželke in jih pošiljajo v boj. Želim si, da bi lahko označil več kupov istega vira, namesto da bi moral sedeti na listu in čakati, da se moj trenutno označeni kup izsuši, ali pa morda le dal lokacije virov v čakalno vrsto. Ampak mislim, da je zato igra tako impresivna. Zahteva po nenehnem spremljanju napredka kolonije vabi mikroupravljanje in prilagajanje vseh vidikov igre.
Prišlo je do napake, zaradi katere moj igralec mravlje drsati in ga ne morem premakniti, poleg tega je posledica napada s kislino v vibegaronih
Iskreno, IDK, če sem samo jaz, ampak želim si, da mi ne bi bilo treba AKTIVNO prijavljen v igro, da bi čas napredoval ali da bi moje mravlje karkoli pograbile... Zakaj je tako, ko nadgradim svoj mravljinec , čas se nadaljuje, a ko gre za rdeče mravlje, se nada zgodi, razen če imam odprto aplikacijo? Če temu ne bi bilo tako, bi bila igra neverjetno bolj zabavna.
Igra je dobra, vendar je sistem ujemanja GROZEN, tako da recimo, da imam 30 mravelj vojakov, precej dober napad, vendar se spopadem z nekom, ki ima 20 suženjskih bitij. Iskreno povedano, če bo to popravljeno, bom spremenil oceno na pet zvezdic. Uredi: videl sem odgovor in bom videl, ali je bilo ujemanje popravljeno. Čeprav nisem bil na ZELO dolgo, mogoče dodam zaščitni časovnik, na primer če si afk 3 dni, te ne morejo več napadati.
Pocket Ants: Colony Simulator 전략 eiaa
je zelo zabavno, ampak!! sovražim, da izgubim solgerje, ko se borim, in sovražim hrošče, ki ima ogenj in želim več hroščev v igri, prosim, in da lahko spremenite barvo svoje mravlje in qween.
Kot beta je funkcionalen, če ni poliran. Največja motnja so zrušitve, ki izbrišejo do eno uro napredka; poleg tega me prazen zemljevid, pomanjkanje možnosti nadzora za vojake, počasno napredovanje in pomanjkanje kakršnega koli razloga za sodelovanje v igri za več igralcev vse to nekako obremenjuje, vendar nobeden od njih sam po sebi ne krši dogovorov – vse stvari, ki jih je treba izboljšati čas.
To je dobra igra, vendar je potrebno vreme nekaj več prilagajanja. Tako kot dež je skoraj konstanten in upočasni delavske mravlje, da bi lahko celo naredili konvoj adfids. Izgubim vseh 10 za dež, ker so delavske mravlje upočasnjene in bi boj proti šefu vikenda bil nemogoč, ker potrebujete hitrost pri miru. Nič od tega ni vplivalo niti na zimo s snegom, ki se mu ne ujema, v moje zadovoljstvo ponovite vremenske težave
Pocket Ants je res dobra igra, vendar sem jo prenesel že tretjič, vendar vsakič, ko jo prenesem nekaj minut kasneje, mravlje nehajo delovati in se samo vrtijo po stenah in vsakič, ko jo igram, sem poskušal znova zagnati to se zgodi, a razen tega je odlična igra
Ta igra je res zabavna, še posebej za mobilno igro. Kolikor vem, ni oglasov. Ostale bitke z igralci so zabavne, a precej zahtevne, če ne veste, kaj počnete, ali če so v vaši glavi. Če povzamemo, lepa, zabavna, zahtevna in osvežujoča igra v trgovini. Lahko je nekoliko počasno, saj morate čakati na nadgradnje ali plačati dragulje in čakati morate tudi na vire, vendar če igrate kaj podobnega Clash of Clans ali druge igre graditelja mest, boste v redu .