Post by marsmemrumscalle on Feb 21, 2022 2:49:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Tato hra je na hovno, když se pohybujete dál, je těžší získat diamanty, nejen to, ale je drahé upgradovat peníze je snazší získat než diamanty, omg nezapomeňte projít úrovněmi je ještě těžší. Je to na hovno
Nejsem ani za prvním hotelem a projet levely bez powerupů nejde. Mám vše maximálně upgradované, ale doslova, protože každý úkol trvá tak dlouho, je to nemožné. Jen další hra, která se snaží z vás dostat peníze. Existuje spousta lepších, které jsou alespoň polovinu hry snadné, než budou tak těžké.
Neinstalujte tuto hru pouze načítání... Načítání... Načítání... Čas a čisté také plýtvání😡
Stáhl jsem si tuto hru, ALE je příliš obtížné projít úrovní, jako bych nebyl schopen projít úrovní 16, vážně? Měli byste nechat hru náročnou, ale ne tak náročnou, aby ji lidé nemohli projít - to mě donutilo tuto hru smazat. ALE opravdu oceňuji vývojáře za zodpovězení všech recenzí lidí - dobrá práce. Aplikace většinou ignorují stížnosti lidí. Po provedení těchto změn mi určitě odpovězte Díky moc za přečtení mé recenze.
Hotel Frenzy: Home Design Aventură jatd
Je to rychlé a zábavné
Tato hra je dobrá, ale existují úrovně, které i když jsou všichni zákazníci spokojeni, dokázali jste obsloužit včas, všechny položky jsou upgradovány, úroveň stále nedokončíte, pokud nepoužijete booster. Existují také úrovně barev v místnosti, které okamžitě neotevře barvu místnosti, kterou potřebujete, což vás bude tlačit k nákupu bonbónů! Je to tak nespravedlivé!!!
Nelíbilo se
Tuto hru jsem ještě nehrál, ale pokud je to ztráta času, smažu ji
Hra je zábavná, ale 2 hvězdičky jsou způsobeny některými závadami. Dívám se na video o „dárku“ a ukazuje, co to je, ale nikdy nejde do banky (mince, boostery atd.) a během hraní hry jsou zákazníci, kteří by měli přidávat mince/úsměvy/lajky na bar, ale nepřidávají to. t. Dělá hru frustrující, když úroveň, kterou jste měli projít, není kvůli závadě.
Pro lásku ke všemu dobrému a svatému, proč mám na konci úrovně možnost podívat se na reklamu na dvojité mince, když se mi jen chystáte vnutit reklamu, pokud odmítnu? Bez odměny. Díky velkému množství reklam v této hře je mnohem méně zábavné. Je to prostě chamtivé.
Bezva hra
Dělají některé z těchto desek NEUVĚŘITELNĚ těžké porazit, například náhodně podvádí. úrovně přizpůsobení místností, což by mělo být nejjednodušší, teď najednou host objedná dvakrát v obou stejně barevných místnostech, dvakrát... můžete smíchat shodu pouze jednou, někdy vůbec. Úsměv je výzvou, každý chce to nejtěžší jídlo, které je nejdál, a dokonce PLNĚ vylepšené....NEMOŽNÉ. žádný způsob, jak urychlit pracovníky, pokud nemáte jet pack, což je šílené množství drahokamů. já
Chci říci, že tato hra je zábavná, ale i když se vás po dokončení mise zeptá, zda chcete sledovat video za extra odměny, a vy se rozhodnete ne, stále vás to nutí sledovat reklamy. Takže smazáno po pátém, co se to stalo.
tato hotelová hra je nejlepší! můžete hrát v hotelu a pak zdobit šéfa apt není špatný, zkuste to
Je tak těžké stáhnout další hotel nebo další úroveň?
Hotel Frenzy: Home Design Przygodowe cimc
Ve hře je pro hráče obtížné pokračovat! Chcete-li pokračovat, musíte si zakoupit položky.
Od nového upgradu, který nemohu ozdobit, je moje obrazovka černá.
Je to skvělá hra mě nejde to spojování tři a více vedle sebe ale toto mě baví
Dobrá
Tato hra mě opravdu baví, ale nyní jsem na úrovni 332 a stále v prvním hotelu, kde se opakují stejné úrovně. Mám spoustu diamantů a peněz, ale jak zvýším hodnocení hvězdičkami u svého prvního hotelu a přesunu se na druhý? Musím si koupit zlatý průkaz, abych mohl hýbat hlavou? Také všechny mé věci jsou upgradovány na maximum, takže nechápu, proč je to tak obtížné. Napsal jsem do aplikace, tak doufám, že na to brzy přijdu.
Nedostatek bezplatných boosterů
Zábavná hra, ale občas zamrzí
Hra se mi opravdu líbí, má zábavný koncept a velmi snadno se hraje. Moje hlavní chyba v této hře je však délka pobytu hostů ve svých pokojích. Často se odhlásí až poté, co nálada ostatních hostů zežloutne, takže úroveň často selhávám, pokud nepoužiji posílení. Bylo by lepší, kdybyste mohli upgradovat hotely více způsoby, místo jen pokojů a automatů na kolu/párky v rohlíku, jako je zaměstnávání a školení personálu nebo možnost rozšířit počet pokojů, které můžete mít v hotelu.
Proč se nemůžu připojit na FB? Proč nemohu sledovat reklamy? Souhlasím s ostatními ohledně zvýšení, mám také problém, že moje sladkosti zákazníkům nic nedělají! Nezvyšují své štěstí a časovač se ještě více snižuje!
Zábava! Hra se mi moc líbí! Je to velmi náročné a přesto dokáže porazit úrovně! Dobrý způsob, jak trávit svůj volný čas!
Pozor, vývojářům trvá odpověď týden, pokud to vůbec udělají. Navrhli skvělou hru, teď ji vylepšili natolik, že po miliardě reklam budete muset pokračovat, abyste se dostali na další úroveň, a trvá několik dní, než získáte nějaké odměny, abyste mohli pokračovat, štve mě to opravdu špatné strávit 24hodinové období nepřetržitých reklam, abyste se nikam nedostali, nikomu nedoporučuji, hrál jsem předtím, než to dokončili, a teď to není fér na žádné úrovni, bez ohledu na to, co!
Jsem na této hře závislý! Přál bych si, abyste mohli vydělávat více drahokamů sledováním reklam dříve než za 24 hodin a poté dalších 8 hodin čekat na další sadu odměn.
Miluji hru, ale jediná věc, která je drahá, projít úrovněmi
Chápu, že vývojáři potřebují vydělávat peníze, ale tato hra, i když je zábavná, vyžaduje, abyste hodně utratili za nákup drahokamů, abyste mohli pokračovat. Raději bych zaplatil jednorázový poplatek. Musel smazat. Hrajte, pokud chcete hodně utrácet!
Pro klon je to lepší než ostatní, protože můžete také vyzdobit různé pokoje v hotelu. Bylo by lepší, kdyby byl třetí hotel k dispozici pro jednou provždy.
Hra je velmi dobrá a zajímavá, ale přidávání po každé úrovni a upgradech je velmi otravné. Mělo by to být spolehlivější.
Trvá příliš dlouho, než se dostanete na další úroveň, budete se nudit při pokusu o postup nahoru
Plants vs. Zombies FREE Chiến thuật zsej
Zaplatili jste před 2 dny 10,49 GBP za zlatý tiket a nedostali jste žádný z dárků
Tato hra je zábavná, ale zároveň frustrující, protože úrovně jsou příliš obtížné a když si stahujete novou budovu nebo jinou budovu, je to velmi pomalé a šílí mě to.. prosím opravte tuto hru
Jakmile se dostanu k upgradu pokojů, nedovolí mi se pustit do hry
Kdy bude aktualizován. Čeká se na další hraní hotelu. Žádné aktualizace od měsíce. Je třeba znovu hrát 5hvězdičkové hotely.
U druhého hotelu si musíte buď koupit diamanty, nebo sledovat hromady addů, abyste hru mohli hrát. Neexistuje žádná pobídka, když nemůžete projít úrovněmi, aniž byste sledovali přidávání nebo utráceli peníze
Opravdu se mi to líbí, je to jediná aplikace, která zůstane v telefonu po dlouhou dobu a je zábavná pro hraní této aplikace nepotřebuji wifi
Jaký je účel všech mincí, když je nemůžete použít k ničemu, když nemáte fialový drahokam, nerozumím tomu dám 2 hvězdy
Tahle hra je prostě suuuuuuupeeeeeeeeerrr !
Hru miluji, ale v hotelu v 7. nebe je chyba, když chcete upgradovat místo poté, co dokončíte úroveň, zčerná a nemůžete nic dělat...Zkoušel jsem vymazat mezipaměť, abyste zjistili, zda to půjde vyřešit problém, ale stále pokračuje...velmi bych ocenil, kdyby se tento problém podařilo vyřešit a dát mu 5 hvězdiček....
Rozčiluje mě, když zaplatím za 12,99 balíček 10 minut bezplatného napájení a pak uprostřed toho dostanete reklamy a zabere vám to čas, za který jste zaplatili, štve mě.
Tady tuhle tu hru fakt nedoporučuji, protože se strašně sekala a jenom jak přišli lidi tak se s nima vůbec nic dělat nedalo. A tak mě ta hra naštvala..... .😠😠😠😠😠 A ještě něco jeden šel do pokoje a ten druhý se zastavil na schodech a nic mi nešlo udělat a pořád tak dokola a když jsem si to odinstalovala tak mi to zase nešlo takže to je asi vše odemě. Nashledanou.😠😠😠😠
Velmi zábavné a náročné a chci to hrát dál, těším se na aktualizace, abych viděl, co je nového. Skvělá práce vývojářů!
Hotel Frenzy: Home Design Aventura voba
Jasná grafika, snadno pochopitelné, co dělat dál a příjemné náročné.
Hra je tvrdá, nemůžu se posunout nahoru. Asi nasávám.