|
Post by ROONEY on Feb 9, 2006 16:45:39 GMT 1
Kaj praviti na našo zastavonošo. Mislm kr iz naše obèine je res me malce èudi da so izbrali njo in ne Tine.Sicer jo bo pa tina nosila na zakljuèku OI ko bo imela okrog vratu dve kolajni.
|
|
|
Post by Slavko on Feb 9, 2006 17:00:37 GMT 1
Tina Maze ima po moje vsega dost in je kar pod psihiènim pritiskom in se izogiba javnosti. Slovenija ji je dala na rame preveliko breme. Se bojim.
|
|
|
Post by Pauc on Feb 9, 2006 18:20:19 GMT 1
Kaj praviti na našo zastavonošo. Mislm kr iz naše obèine je res me malce èudi da so izbrali njo in ne Tine.Sicer jo bo pa tina nosila na zakljuèku OI ko bo imela okrog vratu dve kolajni. Bolje za Tino. Bojim se, da bi bilo breme preveliko.
|
|
|
Post by Slavko on Feb 9, 2006 18:57:10 GMT 1
Za Tino je že sama zastava preveliko breme. Ker bi se spotaknila in nasadila na lastno zastavo.
Kar nekaj smuèarskih zanesenjakov (ki se na alpski svet malo bolje spoznanjo kot jaz) je preprièanih, da medalje ne bo. Da bo odstopila že v prvi vožnji ... Naj se motijo ...
|
|
|
Post by Pauc on Feb 9, 2006 19:21:57 GMT 1
Tudi sam sem črnogled. Nekako se mi zdi, da Tina nima tisti killerski čut v sebi. A upam, da se motim.
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 10, 2006 13:28:07 GMT 1
No jaz pa sem drugaènega mnenja.Spomnite se samo zlate lisice kdo je že zmagal?Res je da se vse prièakuje ravno od nje ampak mislim da je psihièno zelo moèna.
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 10, 2006 13:29:44 GMT 1
Mamo pa še kar nekaj skritih adutov ena izmed mojih najmoènejših je Petra Majdiè mogoèe se komu zdi smešno ampak jaz sem zelo velik optimist
|
|
|
Post by Slavko on Feb 10, 2006 13:31:27 GMT 1
No jaz pa sem drugaènega mnenja.Spomnite se samo zlate lisice kdo je že zmagal?Res je da se vse prièakuje ravno od nje ampak mislim da je psihièno zelo moèna. Dragi Rooney! Kako upam, da se tvoje besede pozlate. Jaz pa bom rekel spomnimo se lanskega SP-ja, ko je bila v veliko boljši formi, kot letos. Ko je tja prišla kot prva favoritka ... Javnost se je preveè obrnila nanjo ... Povsod, kjer berem, je vsa jezna, da ima že poln kufer besede Torino ... Jaz pravim: dve medalji ali pa nobena. Èe se ji utrga na super-G in pobere medaljo, bo potem sprošèena in bo lahko pokazala resnièno tisto, kar zna!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Feb 10, 2006 14:11:37 GMT 1
Jaz pa menim da na letošnjih ZOI slovenci ne bodo videli kolajne na žalost!! Tina nima veè tiste forme kot jo je imela lansko leto, tako da mislim da ni zmožna kaj nardit!! Skakalci pa že vso sezono kažejo v kakšni formi so, no res je da je bilo nekaj prebliskov, a vendar njihova forma ni za na vrh!! Tako da lahko èakamo na naslednje ZOI igre!! A vendar upajmo da se hudo motim!!
|
|
|
Post by Pauc on Feb 10, 2006 14:21:03 GMT 1
V nedeljo ob 12.00 je zame osebno prvi vrhunec bojev v Torinu. Moški smuk. Po tehtnem razmisleku verjamem, da bo komplet medalj razdeljen takole: 1. Hermann Maier 2. Michael Walchoffer 3. Daron Rhalves
|
|
|
Post by Slavko on Feb 10, 2006 14:32:57 GMT 1
V nedeljo ob 12.00 je zame osebno prvi vrhunec bojev v Torinu. Moški smuk. Po tehtnem razmisleku verjamem, da bo komplet medalj razdeljen takole:
1. Daron Rahlves 2. Michael Walchoffer 3. Andrej Jerman *
Maier mislim, da bo ostal brez svojih sanj, se pravi zlato olimpijsko medaljo v smuku.
* - kasneje bo diskvalificiran zaradi 2 mm preveè odrsane stranice na smuèeh, tako da bo bron šel z Bodejem Millerjem v ZDA.
|
|
|
Post by soncnica on Feb 10, 2006 16:47:38 GMT 1
Ja no Tina čist dobr smuča, sam filing mam, da psihično bolj slabo prenaša pritiske. enake probleme je imela nekoč Urška Hrovat. Samo pesti držim, da se ji kakšna kolajna vendarle nasmehne.
|
|
|
Post by Rooney on Feb 11, 2006 7:37:23 GMT 1
Vi sam ne skrbet za našo TINÈI ONA JE PA ŽE RES ÈIST UREDU BOSTE VIDEL PA NE GOVORT DA NI V FORMI PA NEVEM KAJ ŠE MISLIM DA ME BOSTE MORALI VSI NA PIJAÈO PELJAT KO BO MELA KOLAJNE OKROG VRATU. Kar se pa tièe moškega smuka je pa tako
1.Bode Miller 2.Christjan Gedina 3.Daron Rahlves
|
|
|
Post by Slavko on Feb 12, 2006 14:08:28 GMT 1
|
|
|
Post by Pauc on Feb 12, 2006 15:09:22 GMT 1
Izliv čustev našega vrlega komentatorja verjetno ne bom nikoli pozabil. Kapo dol Deneriazu. To je pravi olimpiski duh. In seveda, vsa čast Aamodtu. Ps: Kernenu kot kaže padci res koristijo, ane Urban.
|
|