Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Feb 20, 2006 20:48:11 GMT 1
Jah kaj naj reèem, Tina paè res ni za velike tekme, tako da kolajne ta punca na žalost ne bo videla, saj je že danes po tekmi govorila kakšen pritisk je na njej že za veleslalom, tako da me kakšen odstop ne bo presenetil!!! Kar se pa tièe skakalcev pa...heh...kje so sedaj naši orli ali majo mogoèe ptièjo gripo? Ne resno no SRAMOTA, da se ekipno ne morejo uvrstiti vsaj v finale!!
|
|
|
Post by Slavko on Feb 22, 2006 12:49:02 GMT 1
Petra v polfinalu šprinta ... no, morda se smola z desetke vendarle lahko pozitivno obraèuna z medaljo Upajmo na najboljše!
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 22, 2006 14:03:01 GMT 1
Svaka èast Petri resnièno je dobra.No ja jaz še vedno vem da Tina še ni rekla zadnje besede.
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 22, 2006 18:31:09 GMT 1
;DPärsonova konèno prišla do zlata na olimpijskih igrah! ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Slavko on Feb 23, 2006 13:23:38 GMT 1
Brankovièevi odvzeti zastavo!!
Ma ja ... tako blizu, pa tako daleè. Razumljivo, šla je na rafal, na vse ali niè ... ma se ni sekirat ...
ostane nam še Tina Maze ...
pa seveda še en skrit adut iz naše obèine - Mitja Valenèiè!
|
|
|
Post by Pauc on Feb 23, 2006 15:03:28 GMT 1
Pizda no! Tako blizu, pa spet tako daleč.... Go Mitja, še zadnji adut Slovenije, ne ne.. občine.
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 24, 2006 13:00:50 GMT 1
Tudi Tini ne kaže dobro po prvi vožnji!
|
|
|
Post by Slavko on Feb 24, 2006 22:57:35 GMT 1
Niè ne bom rekel, da ne bom preveè pametoval ...
Bom rekel le: bravo Finci!! In dokaz veè, da so Ameri zelo dobro stopnjevali formo
|
|
|
Post by rooney on Feb 25, 2006 8:35:33 GMT 1
go Tina glavo gor jaz sem s tabo ni konec sveta saj bo bolje sploh pa ni tako slabo vsi govorijo o katastrofi ja pa kaj govorijo poglejte kako so se še veèji fovoriti opekli veliko hujše kot pa Tina.Jaz sem prišel do èisto druge ugotovitve in to ne na športnem prizorišèu ampak na komentatorskem gospod Bergant in kompanjoni prosim pustite šport takim ki vejo kaj je šport vi pa pejte brat vreme. Slavko pa ti bi bil pravi za Berganta si dokturiral v športu go Slavko
|
|
|
Post by Slavko on Feb 25, 2006 9:47:21 GMT 1
Tinka, Tinka, moja Tinka ...
Rezultat ni katastrofa. Meni je bolj katastrofa oz. žalostno to, da se ne more psihiÄno pripravit. Ker SPOSOBNA definitivno je! Samo, da si v zadnjih 2 mesecih omenil besedo "Torino" je bila to psihiÄna klofuta zanjo. To, samo to je narobe.
Pa Å¡e nekaj. Vem, da je razoÄarana. Ampak novinarji smo (Äe hoÄe ali pa ne) sestavni del Å¡porta! Poglejte samo Peterko, že 8 let daleÄ od forme (razen olimpijske 2002), a model vedno (Äeprav naveliÄan, sarkastiÄen, ironiÄen) vedno da izjavo vsakemu novinarju ... To je "profesionalizem" ...
Da ne govorim o Aamodtu in podobnih asih ... to pa naÅ¡i Tinki Å¡e manjka! SmuÄa itak super!!
|
|
|
Post by Rooney on Feb 26, 2006 7:13:00 GMT 1
Ja paè ima vsak svojo pripravo in Tina se je paè odloèila da se umakne v samoto in ne daje izjav.Jaz jo popolnoma razumem 4 leta trenira ko budala za eno kurèevo tekmo pol smo pa mi lahko razoèarani lepo vas prosim kaj pa je potem ona? Pa še to za to da ne daje izjav ste pa krivi sami novinarji.Ja sorry jaz tudi ne bi dal nobenemu novinarju ki je bil v Torinu.Ker smo na temu mestu še veliko slabši kot v športu pa brez zamere.Ampak tako paè je.
|
|