|
Post by Slavko on Jun 9, 2005 21:00:15 GMT 1
Dober je vèeraj Slovan zgazil Olimpijo ... Filipovski (alias slovenski Pat Riley) gre lahko trenirat le še Krvavec ...
|
|
|
Post by Pauc on Jun 10, 2005 8:52:13 GMT 1
;D sej je še ena tekma
|
|
|
Post by Slavko on Jun 15, 2005 8:30:43 GMT 1
Slovan dela Olimpiji risanke ... Èe ne bojo letos prvaki ne bodo nikoli. Se mi zdi, da bi še naš Boro-Boro bolje igral playa kot to "uspeva" McLintonu ... Bori se le Boisa, Bažda pa je itak zvezdica ...
Zupan mi je ful car pri Slovanu. Bojim se le Petrova. Vedno me je strah, èe bo sploh zadel tablo. Vèeraj je imel življenjski met ...
|
|
|
Post by Slavko on Jun 17, 2005 16:01:52 GMT 1
Škoda, škoda ... Nov naslov za Olimpijo ...
|
|
|
Post by Pauc on Jun 17, 2005 17:50:02 GMT 1
next year!
|
|
|
Post by Slavko on Apr 18, 2006 16:53:31 GMT 1
Medmet iz DP-ja mladincev: Slovan je gladko dobil Final 4 (obe tekmi za veè kot 25 pik), kjer se je poigral z Olimpijo, Krko in Lašèani. Imajo najboljši skavtski sistem, kjer poripajo vse iz Ljubljane. Vsaka jim èast.
Sicer pa bo boj za prva 3 mesta, ki peljejo v GL težek kot že dolgo ne. Èe bo šlo nekaj logike ... se bodo v polfinale uvrstili: 1. Slovan 2. Olimpija 3. Helios 4. odprto (Lašèani bodo imeli ogromno dela z Elektro)
V polfinalu se bo Slovan sprehodil do finala, v drugem paru pa bo zelo izenaèeno. Helios ima zelo uigrano ekipo, Olimpija pa skozi nekaj menja, kupuje (nazadnje dva Srba, Bažda in Jurkoviè) in preprosto niso en tim. Èe bo Helios prišel v finale, ga bo tam Slovan povozil, èe pa pride Olimpija v finale, pa mislim, da bo slavila. Kompleks Pipana je paè prevelik.
|
|