|
Post by Slavko on Sept 3, 2005 11:13:58 GMT 1
i am in. andrej, upam da ni kake zamere. Zakaj pa zamere? Niti najmanj... Kako da ne Andrej, saj si mi rekel, da Pauc vendarle ... Ups, aja tole gre v eter ...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 3, 2005 11:15:48 GMT 1
Glasnost tam gor ni problem, ker je prva naseljena hiša vsaj 50 metrov stran in se do tja iz hiše ne sliš. Za Malko v spodnem štuku pa tud ni treba skrbet. Napaka ... Prva hiša je oddaljena dejasnko 12 metrov In tud za Malko je potrebno malo poskrbet ... vsi smo ovèice na gospodovem pašniku
|
|
|
Post by Pauc on Sept 3, 2005 11:22:27 GMT 1
Zakaj pa zamere? Niti najmanj... Kako da ne Andrej, saj si mi rekel, da Pauc vendarle ... Ups, aja tole gre v eter ...
|
|
|
Post by Yasmine on Sept 3, 2005 11:44:17 GMT 1
En predlog mam za vas! Ker je Malka tokrat spet v vas vseh pustila spet en lep peèat, bi lahko kakšen film posnel o njej ;D Mislim, da scenarij ne bi bilo težko napisat ;D ;D
|
|
|
Post by Slavko on Sept 3, 2005 11:46:52 GMT 1
En predlog mam za vas! Ker je Malka tokrat spet v vas vseh pustila spet en lep peèat, bi lahko kakšen film posnel o njej ;D Mislim, da scenarij ne bi bilo težko napisat ;D ;D Vauuuv ... nova èlanica! Dobrodošla Jasmina. Hja, a veš kako je to, Jasmina ... Preden bo scenarij napisan in preden bomo zbral ves denar za snemanje filmov ... bo Malka že v ... kkkhekk ... v nebesih ... In bomo rabili eno igralko, da bi jo zaigrala. A se javiš? ;D
|
|
|
Post by Pauc on Sept 3, 2005 11:49:12 GMT 1
Slavko, danes si v Vikendu preberi intervju z režiserjem filma Sideways.
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Sept 5, 2005 16:09:09 GMT 1
En predlog mam za vas! Ker je Malka tokrat spet v vas vseh pustila spet en lep peèat, bi lahko kakšen film posnel o njej ;D Mislim, da scenarij ne bi bilo težko napisat ;D ;D Vauuuv ... nova èlanica! Dobrodošla Jasmina. Hja, a veš kako je to, Jasmina ... Preden bo scenarij napisan in preden bomo zbral ves denar za snemanje filmov ... bo Malka že v ... kkkhekk ... v nebesih ... In bomo rabili eno igralko, da bi jo zaigrala. A se javiš? ;D Mislm, da ne bi blo težko napisat scenarija. V bistvu ga lahko kar zdej. Takole se glasi: In potem je prišla Malka. Kamera na Malko in imamo celovečerca.
|
|
|
Post by Pauc on Sept 5, 2005 16:29:52 GMT 1
torej gre tule za film, ki bi bil tako življenski, tako realen, da bi se posnel kar sam??
|
|
|
Post by Slavko on Sept 5, 2005 16:58:07 GMT 1
No, Andrej je oèitno bolj "doma" pri Malki ... ampak, èe lahko vsaj malo sugeriram: Del filma mora biti tudi o Viktorju in njegovi mošnji ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Pauc on Sept 5, 2005 17:18:57 GMT 1
ej slavko, kaj je s tole karmo??
|
|
|
Post by Slavko on Sept 5, 2005 17:21:48 GMT 1
Vsak èlan foruma lahko ocenjuje katerega koli èlana foruma in mu da plus ali minus toèko. Glasuješ lahko enkrat na uro. Oèitno sva pri drugih na slabem glasu ... ker sva oba v minusu. (leva varianta je minus, desna plus)
|
|
|
Post by Pauc on Sept 5, 2005 17:24:38 GMT 1
kul...
kaj kej grega in druščina delajo??
|
|
|
Post by Pauc on Sept 6, 2005 17:58:39 GMT 1
Hm, Slavko, zakaj se ta forum od sedaj imenjuje le po tebi??
|
|
|
Post by Slavko on Sept 6, 2005 18:35:49 GMT 1
Hm, Slavko, zakaj se ta forum od sedaj imenjuje le po tebi?? Ker razmišlja s svojo glavo
|
|
|
Post by Pauc on Sept 6, 2005 19:34:11 GMT 1
Hm, Slavko, zakaj se ta forum od sedaj imenjuje le po tebi?? Ker razmišlja s svojo glavo torej PJL ne pomeni nič več nič
|
|