|
Post by Andrej Šifrer on Sept 1, 2005 19:04:26 GMT 1
Mnenja o Slavkotovih 25 na Sorici! Kako se vam zdi je vstopil v drugo četrtino svojega stoletja? Mirno, nežno, previdno, veselo, noro, razuzdano, nedojemljivo, presenetljivo, absurdno, ironično, razumno, športno, psihološko, informacijsko, razvratno, potratno, ...? Mislm, da vsakega vsaj nekaj. Predlagam, da poskusmo najt vsaj eno pojasnilo za vsakega od zgoraj naštetih. Slavko sploh. Stvar se ne tiče samo tistega dne na Sorci, ampak vsaj zadnjih 5 let.
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Sept 1, 2005 19:16:52 GMT 1
Zgornje lastnosti in opisi pa seveda niso vsi! Predlagajte nove in jih utemeljite.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 1, 2005 19:17:08 GMT 1
To pa je lepo preseneèenje ... Še nekdo se oglaša! No, ker je Andrej dal zanimive pridevnike ... bom dodal svoje videnje ... mirno: res je. Mirno je bilo predvsem od nedelje 21. 8. do sobote 27. 8. ob 16:59:34, ko je še drugo bitje stopilo v Sorico 22 (to je bil seveda nadvse prijazni lastnik Andrej) nežno: ... hvala Bogu za gostje previdno: v zaèetku je bila previdnost ... veselo: ki se je sprièo veèera obrnila v veselost ... noro: ... in seveda tudi norost (tudi sprièo nekaterih zanimiv izjav ) razuzdano: no ja ... tukaj si pa malo falil ... Ni bilo Malke ;D nedojemljivo: ... ... nekatere izjave so mi še vedno nedojemljive ... ... presenetljivo: kaj naredi metliška èrnina ... absurdno: ... ironièno: smejal pa smo se razumno: ampak ne preveè dolgo športno: odigral smo en dober fuzbal psihološko: ?! A de?! informacijsko: ?? razvratno: ?! A de!? potratno: Za prijatelje nikoli ni potrate!! No, pa da še sam nekaj dodam: Meni je bilo predvsem LEPO. In sem bil vesel, da ste se odzval vabilu. Kot upam, da boste tud sodeloval na mojem - našem forumu. PS: A ja! Pa bilo je tudi zelo, zelo glasbeno! Oèitno so Gunsi spet v modi ;D ;D
|
|
|
Post by Anonimne on Sept 1, 2005 19:18:00 GMT 1
Meni je prav žal, saj se tega res nisem mogel udeležiti. Po mojem je bil vstop v novo četrtino stoletja svojega življenja kar dober, saj po slikah sodeč! Drugače pa mislim, da bi se lahko Slavko bolj udeleževal "fešt" na Sorci. Od kar ga poznam sva bila gor samo enkrat skupaj. Pa tud kake druge fešte bi se lahko udeleževal. Po mojem se je Slavko preveč zresnil! Bo treba kaj ukrenit na tem!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 1, 2005 19:21:28 GMT 1
|
|
|
Post by Pauc on Sept 1, 2005 19:21:47 GMT 1
s črnino, gunsi in kako temo je slavko vedno ta prav.
sicer pa sorca rocks. zame končno spet ena prijetna zabava, s pravo mero strpnosti in veselja.
|
|
|
Post by Ursi on Sept 1, 2005 19:30:06 GMT 1
Slavko!!!
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Sept 1, 2005 19:30:28 GMT 1
Se strinjam. Zabava je bla na nivoju. Glasba odlična, družba še bolj, pijače ravno prav... Da ne omenim, da smo prvič bedel do 8h. To je bil rekord. Upam, da se stvar še kdaj ponovi. A bo Slavko še kdaj star 25 let?
|
|
|
Post by Pauc on Sept 1, 2005 19:31:08 GMT 1
sej bom jst enkrat 25.
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Sept 1, 2005 19:36:50 GMT 1
pauc, baje da še ne kmal! Baje si še zlo zelen!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 1, 2005 19:37:51 GMT 1
zelen v letih, drugje ne.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 1, 2005 19:38:13 GMT 1
pauc, baje da še ne kmal! Baje si še zlo zelen! Buaghahahaha !!! ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Sept 1, 2005 19:44:47 GMT 1
Mislm, da se obeta kmal še ena žurka. Razlogov je pa malo morje: - Andrej 25 let - Stane 25 let - Andrej redna zaposlitev - Stane redna zaposlitev - Stane obletnica diplome - Matematiki obletnica absolventa Pa še vedno velja pravilo, da so na vsako stvar, ki se dogaja gor povabljeni VSI, ki so kadarkoli že bli gor! Drgač ima pa Sorca tud svojo stran: sorca.afnegunca.com/Ampak je mal manj ažurna, pa trenutno ne deluje vse. Se bo enkrat popravlo, če bo interes.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 1, 2005 19:47:06 GMT 1
Mislim, da bomo kmalu odprli novo poglavje tem: Sport-Stavnice-Kultura-Druzba .... ter seveda SORICA
|
|
|
Post by Pauc on Sept 1, 2005 19:47:42 GMT 1
ok raznih stanetov jst ne poznam. ob omembi službe se pa razžalostim.
|
|