|
Post by Andrej Šifrer on Nov 4, 2005 14:48:28 GMT 1
Poraja se mi vprašanje, kdaj bo Slavko povabil vse sodelujoče na kako forum zabavo. Vsaj na kako forum pivo, recimo. Ko bo padel nov rekord v št. hkrati prijavljenih Tole je citat Slavkota na danšnji dan: "ravno je padel rekord po hkratnem številu identificiranih èlanov na forumu - 5!" Torej... če upoštevamo text od zgoraj in to ravnokar omenjeno dejstvo, potem se je treba sam še zment za datum. Predlagam kar naslednji vikend.
|
|
|
Post by Slavko on Nov 4, 2005 14:50:17 GMT 1
Ko bo padel nov rekord v št. hkrati prijavljenih Tole je citat Slavkota na danšnji dan: "ravno je padel rekord po hkratnem številu identificiranih èlanov na forumu - 5!" Torej... če upoštevamo text od zgoraj in to ravnokar omenjeno dejstvo, potem se je treba sam še zment za datum. Predlagam kar naslednji vikend. Èe bi g. Šifrer natanko prebral spodnji pasico na forumu, bi našel naslednji tekst: "Most users online was 6, Sept 3, 2005, 12:36" Žal se štejejo tudi gostje, torej rekord še ni padel!
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Nov 4, 2005 14:54:12 GMT 1
|
|
|
Post by Pauc on Nov 4, 2005 15:14:35 GMT 1
Držim z Andrejem.
|
|
|
Post by Stanislav on Jan 9, 2006 22:30:36 GMT 1
Tudi jaz!
|
|
|
Post by Slavko on Jan 9, 2006 23:29:45 GMT 1
Naj še ENKRAT poudarim, da bo Sorica poleg tradicionalnega smuèanja gostila tudila 1. sreèanje forumašev ... o tem pa veè v tisti drugi temi! Slavko se nièemur ne izogiba! (mogoèe samo diplomi
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Jan 10, 2006 10:40:41 GMT 1
Kdaj pa bo to srečanje? Kako pa bo zgledalo? Kdo od forumašov pa sploh pride? ....
|
|
|
Post by Slavko on Jan 10, 2006 10:58:52 GMT 1
Kdaj pa bo to srečanje? Kako pa bo zgledalo? Kdo od forumašov pa sploh pride? .... Hja ... uradno povabilo bo zaokrožilo enkrat danes ali pa jutri. Jaz bom verjetno prišel kak dan, prav tako Stanislav, Sonènica in Andrej Šifrer bosta vse dni. Zaenkrat od forumašev vedo Pauc in Grega in še premišljujeta (upam, da jima bo zneslo vsaj za kak dan). Matej najbrž ne bo prišel (Prekmurje je le malo predaleè), za PC help by Jesenice pa še ne vem ... Morda sem koga ta trenutek pozabil ... I'll keep you posted. Aja: pa kako bo izgledalo?? Nimam pojma! Odvisno od tega koliko nas bo ... Kaki predlogi??!!
|
|
|
Post by soncnica on Jan 12, 2006 15:01:20 GMT 1
Slavkotov forum...zmeri sem sama gor. Nikol ni nobenga drugega. Upam, da pridete vsaj smuèat...pa plavat...
|
|