|
Post by Andrej Šifrer on Oct 21, 2005 13:00:04 GMT 1
Kako se vam zdi? Sploh novi člani, ki jih je vedno več, lahko tukaj pustite kakšne prve pozdrave in vtise...
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Oct 21, 2005 13:15:52 GMT 1
Jest počasi a vztrajno skoz bl not padam....
Je pa zanimiv, da je do zdaj forum živel na dveh plečih: slavc in pauc... zdej se je pa pauc neki kao poslovil, sta pa kuj dva nova člana gor pršla... čakamo še kakšno sled, da jo pustita gor...
A je to kaj povezano?
V glavnem ... z odhodom pauca je forum kljub temu izgubu na teži in akcija da ga vrnemo nazaj še kar traja!
|
|
|
Post by Pauc on Oct 27, 2005 8:09:04 GMT 1
Akcija neuspešna. Pauc je sam uvidel, da gre brez njega sicer boljše, a ga je njegova nevoščljivost pripeljala nazaj.
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Oct 27, 2005 9:53:14 GMT 1
Lepo, da si spet med nami!
|
|
|
Post by Pauc on Oct 27, 2005 11:09:00 GMT 1
Lepo, da si spet med nami! Poraja se mi vprašanje, kdaj bo Slavko povabil vse sodelujoče na kako forum zabavo. Vsaj na kako forum pivo, recimo.
|
|
|
Post by Slavko on Oct 27, 2005 14:07:56 GMT 1
Lepo, da si spet med nami! Poraja se mi vprašanje, kdaj bo Slavko povabil vse sodelujoče na kako forum zabavo. Vsaj na kako forum pivo, recimo. Ko bo padel nov rekord v št. hkrati prijavljenih
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Oct 27, 2005 17:40:19 GMT 1
Poraja se mi vprašanje, kdaj bo Slavko povabil vse sodelujoče na kako forum zabavo. Vsaj na kako forum pivo, recimo. Ko bo padel nov rekord v št. hkrati prijavljenih Prou res, Slavko. Zdej je pa forum že zrel za kakšno privat zabavo! Mogoče lahko nardiš iber zabavo, ko boš prestavu forum na novo lokacijo (glih zdej izbiramo server) in v novo podobo. Tud Sorca bi lahko pršla v poštev. Rekord pa tud lohk hiter pade: vsi obiskovalci se lepo zmenmo kdaj se vsi gor prklopmo in Slavko časti!!!! 7 se nas bo pa že najdlo!
|
|
|
Post by Slavko on Oct 27, 2005 17:58:50 GMT 1
Ah Andrej ... veèni optimist!! To mi je všeè!!!
Èe se bo zadeva še mal razrazsla pa ziher pade SORCA. Slavko obljubi!
|
|
|
Post by Pauc on Oct 27, 2005 19:20:31 GMT 1
Ko bo padel nov rekord v št. hkrati prijavljenih Prou res, Slavko. Zdej je pa forum že zrel za kakšno privat zabavo! Mogoče lahko nardiš iber zabavo, ko boš prestavu forum na novo lokacijo (glih zdej izbiramo server) in v novo podobo. Tud Sorca bi lahko pršla v poštev. Rekord pa tud lohk hiter pade: vsi obiskovalci se lepo zmenmo kdaj se vsi gor prklopmo in Slavko časti!!!! 7 se nas bo pa že najdlo! Forum se seli?
|
|
|
Post by Slavko on Oct 27, 2005 20:14:10 GMT 1
Pa je moral Andrej jezik stegnit?! Zdej se Pauca res ne bomo nikoli znebili - Seveda je le šala. Z Andrejem sva nekaj premišljevala, da bi v bližnji prihodnosti malo bolj resno pristopili k stvari (v obliki portala); ampak je zaenkrat vse teorija in zato se tega še ne obeša na noben zvon. Itak pa je tale (zaenkrat) èist OK, mar ne? S Sandijevo vrnitvijo je zavil nov veter ... Spet živi ...
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Oct 28, 2005 8:15:41 GMT 1
Ah Andrej ... veèni optimist!! To mi je všeè!!! Èe se bo zadeva še mal razrazsla pa ziher pade SORCA. Slavko obljubi! Kaj to pomen, da se še mal razrase? Definiraj! Število vseh uporabnikov, največji hkratni obisk, število postov... Da te pol primemo za besedo.
|
|
|
Post by Pauc on Oct 28, 2005 10:27:26 GMT 1
Pa je moral Andrej jezik stegnit?! Zdej se Pauca res ne bomo nikoli znebili - Seveda je le šala. Z Andrejem sva nekaj premišljevala, da bi v bližnji prihodnosti malo bolj resno pristopili k stvari (v obliki portala); ampak je zaenkrat vse teorija in zato se tega še ne obeša na noben zvon. Itak pa je tale (zaenkrat) èist OK, mar ne? S Sandijevo vrnitvijo je zavil nov veter ... Spet živi ... Zakaj le teorija? Kar pogumno so lotita zadeve.
|
|
|
Post by soncnica on Nov 2, 2005 9:04:20 GMT 1
Prosim ne Andreja spodbujat k takim rečem, ker on to preveč zares vzame. Pol ne bo imel več časa niti, da bi jedu in šel na WC... dokler ne bo to narjen. To pa lahko traja, ker je treba predvsem barve skrbno izbrat:))
|
|
|
Post by Pauc on Nov 2, 2005 10:00:10 GMT 1
Andrej, jst sem s tabo.
|
|
|
Post by Andrej Šifrer on Nov 2, 2005 21:57:57 GMT 1
|
|