|
Post by Pauc on Sept 17, 2005 11:08:36 GMT 1
Sej bo videl na koncu, ko bosta res dva polfinalista iz naše lahke skupine.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 17, 2005 11:09:20 GMT 1
Aja: Pa še zakaj Grki? Ker so vsi po vrsti eni bedniki (niso vsi zvezde tko kot pri nas) in zatorej igrajo kolektivno. Ter imajo odliènega trenerja Janakisa ... O slovenskem selektorju pa ni vredno izgubljati besed.
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Sept 17, 2005 14:34:13 GMT 1
Mislim da danes poraz proti Grko ne more uiti, vendar upanje umira zadnje in pustimo se presenetit!!! Drugaè me pa preseneèa velik poraz ŠÈG proti Španiji!!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 17, 2005 14:40:02 GMT 1
Srbi so ravno toliko slabi, da se bomo srečal v repasažu.
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Sept 17, 2005 14:42:26 GMT 1
Ja dobr ane sam domaèe igrišèe pa to sem prièakoval veè od njih, sam sj je bla to šele prva tekma tako da....!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 17, 2005 14:43:45 GMT 1
Latvija jih bo ubila za 6.
|
|
|
Post by Pauc on Sept 17, 2005 22:15:37 GMT 1
Mojstrska partija Pipanovih pobov. Neverjetno. Kot kaže bo tokrat res drugače. Pozdravljen četrtfinale.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 17, 2005 23:26:12 GMT 1
Huh ... ? Težko povedati. A ker se ponavadi zmotim, upam da se bom tudi tokrat: Zmaga Grèije za 12 toèk. Al pa 13. Ne ... bo kar 12 ;D Predvsem pa upam, da si bo tekmo ogledal Boro, ker tako hudo dvomi v tele Grke in moè skupine C Kabum ... hehe ... No, razlika je bila na koncu res 12 toèk. Vsaka èast našim. To je tisto, kar smo od njih pravzaprav prièakovali že leta in leta ... To je to. Seveda pa je treba v isti sapi dodati, da smo na zadnjih dveh EP-jih venomer premagali dobitnika medalje (Turèijo 2001 in Italijo 2003), sami pa venomer ... vemo kaj ... Hoèem reèi samo tole: fantje pozabite na zmago. Jutri se gre od 0. Ker jih morebiten poraz za 10 (seveda verjamem, da bo Bih izgubil proti Grèiji, ker sicer že poraz za piko pomeni repasaž) Vse kaže na dvojni trojèek petek-sobota-nedelja, saj v primeru 1. mesta v skupini naslednjo tekmo (èetrtfinale) igramo šele v petek .... A umirimo konje in poèakajmo Parkerjevo drušèino
|
|
|
Post by Slavko on Sept 17, 2005 23:53:48 GMT 1
Seveda sem kreten še enkrat veè ... in že sanjarim ... Torej, kakopak prvo mesto v skupini C pomeni, da se v èetrtfinalu naslednji petek ob 18.00 v Areni pomerimo z zmagovalcem repasaža A2-B3. Skupina A kaže na gladko zmago Rusije, druga pa naj bi bila Italija. Moèno dvomim, da je Nemèija sposobna vreèi Ruse ... No itak je to po mnenju najveèjega strokovnjaka med nami (Boroslava) skupina A najmoènejša ... Skupina B. Tu je Litva že prva. B3 pa bo poraženec tekme Turèija - Hrvaška. Glede na to, kar sem videl po 2 krogih, sta obe ekipi nekoliko slabši (ogromno dela proti Bolgariji in kar preprièljiv poraz proti Litvi). Zatorej menim, da bo A2 premagal B3. Torej --- neka prognoza: v èetrtfinalu dobimo Italijo. Ki pa je najmanj: premagljiva ... Danes so se Rusi z njimi poigravali ... No dovolj sanjarjenja ... Aja ... èe bo scenraij normalen imamo v polfinalu zmagovalca dvoboja D1 in B2/A3 ... kar pa kaže na Španijo ... Španjo? Fantje!! Pot do finala ne bo nikoli veè lažja kot je tokrat. To je njihova sveta šansa! Gremo fantje!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 18, 2005 9:49:35 GMT 1
Heh, Danny dobiva konkurenco.
Italija bo, če bo, težak nasprotnik...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 18, 2005 10:00:28 GMT 1
Italija bo, če bo, težak nasprotnik... A to je šala, ali resno?? Ker vèeraj sem si v službi z enim uèom ogledal tekmo Rusija - Italija. In Rusi so se šalili z njimi ... Ob polèasu je bilo 52:20 ... potem so pa res u izi pripeljali tekmo do konca. Makaronarji so se sicer trudili, a niso imeli niti za burek ... Poleg tega so na zadnji pripravljalni tekmi Italijani doma gladko izgubili proti Franciji ... No, sej vem ... umirimo konje ... danes pa nad Francijo, ki nam je še marsikaj dolžna s prejšnjih EP-jev
|
|
|
Post by Pauc on Sept 18, 2005 11:24:14 GMT 1
Mah, Italija je vedno tak nepredvidljiv tič. Čeprav verjamem, da smo močnejši.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 18, 2005 11:40:07 GMT 1
Mah, Italija je vedno tak nepredvidljiv tič. Čeprav verjamem, da smo močnejši. Eh, eh ... sej to ne izhaja iz PJL lestvice, kjer je (trenutno) na vrhu Kladnik hehe ...
|
|
|
Post by Pauc on Sept 18, 2005 18:44:24 GMT 1
Carji!
Kdo je Tony Parker?? Ve se kdo je Jaka Lakovič.
Slovenci lahko mirno napadajo finale...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 19, 2005 0:54:39 GMT 1
Zame osebno je najveèje preseneèenje v naši repki Aleš Pipan!
Moja prognoza je bila že napaèna. Rusi so v prvem polèasu ubil Nemce ... pol pa .. OK ... v èetrtfinalu Nemèija ali Turèija. Oboji se mi zdijo gnili. Torej Nemèija.
V izenaèenost turnirja prièa že to, da sta po 3 krogih le dve repki s tremi zmagami, naši in presenetljivo Litva.
Obèutek imam, da take šanse, da nesemo medaljo (celo zlato) ne bo nikoli veè! Dobra repka + (pogojno) domaè teren
|
|