|
Post by Pauc on Sept 19, 2005 6:38:23 GMT 1
Ne vidim nikogar, ki bi na s lahko ogrozil. Nemci ne. Imajo le enega igralca, kar je za tak turnir premalo, Turki... ne.
Tole bo treba izkoristiti, sicer jim pa že zdaj svaka čast. Preseneča tudi Sani, po prvi tekmi je kazalo slabo, zdj pa igra odlično. Si predstavljate še Smodiša in Udriha!? U glavnem, prvenstvo je naše.
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Sept 20, 2005 18:42:09 GMT 1
Ja naši so dobili Nemce!!! Hm..... ogledal sem prvi polèas med Nemci in Turki in moram reèt da polfinale je naše, kajti Nemci proti takšni Sloveniji kot je bila na zadnjih tekmah nimajo za burek!!!!!
|
|
|
|
Post by Pauc on Sept 20, 2005 19:20:10 GMT 1
Italjani pa so zgubili proti Hrvatom, tako da imam na žalost že eno rdeèo èrto na stavnici!!! cenzuraga. Itak so prvaki Slovenci, tako, da bomo mel skoraj vsi narobe.
|
|
|
Post by Pauc on Sept 20, 2005 22:54:01 GMT 1
Evo, dobil smo Nemčijo. Zelo premagljiva. Eden ustavi Novitzkega, pa smo 75% dela opravili. Šok. Francija izločila domačine. Bravo France.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 20, 2005 23:10:08 GMT 1
Evo, dobil smo Nemčijo. Zelo premagljiva. Eden ustavi Novitzkega, pa smo 75% dela opravili. Šok. Francija izločila domačine. Bravo France. Fiju ... [žvižgam sam sebi] ... kdo je že govoril, da bosta iz naše skupine v polfinale prišli 2 ekipi ... ? ;D Vèasih še malo vem o basketu!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 20, 2005 23:11:43 GMT 1
SÈG je itak zaniè ... Upam, da bo zdaj ogromno prostih vstopnic, ki jih bodo pokupili naši navijaèi. Slovenski eksodus v BG!
Upam, da se še pridružijo srbski navijaèi in to je to!!
Za SÈG pa le škoda, ker niso prvenstva gostili 4,5 let prej, ko so meli najjaèo repko v Evropi ...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 21, 2005 13:59:16 GMT 1
Še ena analiza ... Udeleženci èetrtfinala: Skupina A - 2 (Rusija, Nemèija) Skupina B - 2 (Litva, Hrvaška) Skupina C - 3 (Slovenija, Grèija, Francija) Skupina D - 1 (Španija) Ergo: katera skupina je najmoènejša?? Seveda se zna zgodit, da bo le en C-jevc pršu do polfinala (Slovenija); ampak to zagotove ne bo uspelo dvema A-jevcema, kot je najbolj pameten košarkaš med nami trdil! Govoril sem!
|
|
|
Post by Slavko on Sept 21, 2005 15:48:30 GMT 1
Italjani pa so zgubili proti Hrvatom, tako da imam na žalost že eno rdeèo èrto na stavnici!!! cenzuraga. Itak so prvaki Slovenci, tako, da bomo mel skoraj vsi narobe. Sploh ni res!! Kar tretjina junakov je stavila na naše borce. 44 odstotkov pa na Litvo, ki je še vedno v igro. In zna se zgodit, da bosta obe repki igrali v finalu!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 21, 2005 18:46:21 GMT 1
Ah matematiki...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 22, 2005 10:54:59 GMT 1
|
|
|
Post by Slavko on Sept 22, 2005 20:47:24 GMT 1
Grki so že v finalu ... za nekoga malce presenetljivo so premagali Ruse ... Mene to sploh ne preseneèa in zame še vedno ostajajo prvi favoriti prvenstva!! Francozi pa vodijo proti Litvi! Nemara se bo že v èetrtek izpolnila moja napoved o dveh polfinalistih iz skupine C!?
|
|
|
Post by Slavko on Sept 22, 2005 21:05:30 GMT 1
Buaaaa ... Francozi so razbili Litvo!!! A naj se še enkrat ponovim: dva polfinalista iz naše skupine v polfinalu!! Ahahahaha! I'm the man! Zdej pa še: SLO-VE-NI-JA!!!!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 22, 2005 21:46:35 GMT 1
Kaj na tvojo napoved poreče Boro??
Svaka čast Franciji. Zasluženo. Litva?? Šarunas se preveč pozna.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 22, 2005 22:01:36 GMT 1
Kaj na tvojo napoved poreče Boro?? Eh ... veš, da sem mu takoj poslal SMS ... In model me je gladko malo zabil. Priznal mi je, da sem nekaj zadel. Ampak me skritiziral, ker sem jaz u poden dajal naše in Nemce ... OK, pri Sloveniji ima prav, ker tokrat res nisem verjel, da bodo uspeli! Pri vseh prejšnjih prvenstvih pa sem vedno verjel!!! Pa pravi, da sem se zmotu pri Nemcih!! HALO! Jaz še vedno trdim, da so Nemci zaniè! ZA-NIÈ! Èe naši ne zmagajo za 17 pik ... besedo vzamem nazaj
|
|