|
Post by Pauc on Sept 23, 2005 12:34:56 GMT 1
"Vse za vero, dom, cesarja!" so včasih rekl.
Dajmo danes samo za dom, pa bomo vsi srečni. Verjamem v zmago Slovenije.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 23, 2005 14:32:15 GMT 1
"Vse za vero, dom, cesarja!" so včasih rekl. Dajmo danes samo za dom, pa bomo vsi srečni. Verjamem v zmago Slovenije. Berem, berem ... kero Vero ima Sandi v mislih?? Ah ta leta ... Tud jaz verjamem v zmago!!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Sept 23, 2005 15:14:37 GMT 1
Tudi jaz verjamem v zmago, Nemce bodo danes ubil najman za 15 toèk!!!! DAJMO FANTJE!!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 23, 2005 18:52:48 GMT 1
Z litro v roki grem "proslavit" tole.
Kaj je bilo narobe?? Kako je prišlo do tega?? Nikoli mi ne bo jasno. Nikoli. Čudežni Nemci zadevali za 3 kot, da bi metali iz 2 metrov, našim žoga ni šla čez obroč, pa čeprav sem pogrizel vse nohte.
Dej še eno litro...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 24, 2005 1:43:18 GMT 1
Šestkrat upal, po Švedski povsem obupal.
Sem si rekel, da nikoli veè ne bom verjel našim fantom, a ti beštije zmagajo tri tekme in èlovek spet zaène upati ...
V življenju je najhujše SLEPO UPANJE
PS: Zanimivo, da so izpadli kar trije zmagovalci skupin (SLO, LIT in RUS).
|
|
|
Post by Pauc on Sept 24, 2005 8:27:34 GMT 1
Predolga pavza, vam rečem.
|
|
|
Post by Slavko on Sept 24, 2005 10:17:10 GMT 1
Pozdravljen, jocker s klopi Nowitzki: Slovenci so nas podcenjevali, bili so arogantni! Tole me pa še bolj podžge ...
|
|
|
Post by Pauc on Sept 24, 2005 16:30:37 GMT 1
Pa vendarle je uspelo. Zasluženo tudi tokrat.
Juhej!!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Sept 24, 2005 16:32:40 GMT 1
No vsaj danes æe že vèeraj ni šlo! SP je pa vendarle naše!!
|
|
|
Post by Pauc on Sept 24, 2005 16:37:06 GMT 1
Kva je Milan??
|
|
|
Post by Pauc on Sept 25, 2005 8:32:33 GMT 1
Finale Nemčija - Grčija.
Osebno navijam za Grke, res so se proti Franciji odlično vrnili od mrtvih.
Nemci... Ah, še vedno sem prepričan, da bi nas od petih tekem premagali le enkrat... Čeprav presenečajo...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 25, 2005 10:57:33 GMT 1
Fuj in fej ... ne morem verjeti, da so Nemci v finalu ... Sicer ne vem kdaj sem že rekel, da so Grki prvi favoriti prvenstva Èeprav je njihov basket zelo, zelo grd ... Zanimivo: èe danes Francija izgubi, bo osvojila èetrto mesto s ŠTIRIMI porazi, kdor bo pa osvojil peto mesto (SLO ali LIT) pa bo imel EN SAM poraz ...
|
|
|
Post by Slavko on Sept 25, 2005 22:21:05 GMT 1
Odprimo šampanjce!!
Napoved: Francija-SÈG-Grèija mi je v konkurenci 20 tekmovalcev prinesla zmago!! Jupi ...
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Sept 26, 2005 7:53:56 GMT 1
Ker nisem gledal tekme Slo-Nem ne morem verjet,da so naši zgubil.Mislm,da je bil glavni razlog,da so naši izgubil,ker mene ni blo dol,obe tekmi,ki sem si jih ogledal so jih naši dokaj zlahka dobili,zdej mata pa obe poraženi ekipi medalje
|
|
|
Post by Slavko on Sept 26, 2005 9:48:42 GMT 1
Ker nisem gledal tekme Slo-Nem ne morem verjet,da so naši zgubil.Mislm,da je bil glavni razlog,da so naši izgubil,ker mene ni blo dol,obe tekmi,ki sem si jih ogledal so jih naši dokaj zlahka dobili,zdej mata pa obe poraženi ekipi medalje Lepo, da si sprejel krivdo za poraz! Da bom vedel, komu težit do naslednjega SP-ja ... Malo sem prebolel ta poraz (ampak le MALO!) in po tekmah NEM - ŠPA in NEM - GRÈ prišel do nekih zakljuèkov: 1.) Nemci so gnili 2.) Nemci imajo res le Nowitzkega 3.) Problem pri naših je bil, da so se preveè osredotoèili na Dirkulusa --> dva kretenèièa sta bila èisto sama 4.) Omenjena kretenèièa sta Roller in Demirel, ki sta nam nasula 15 toèk. Ko sem slišal Vilfano izjavo PO porazu, da sta podpovreèna igralca, sem se samo smejal, ker sem ju sploh prviè videl igrati (in v službi tekme skoraj ne vidiš, zato ne morem komentirat). Ko pa sem si doma pogledal posnetek polfinala ŠPA - NEM sem se tudi jaz smejal ... Èe model samo malo pritisneš imata obupne težave celo pri prenosu žoge èez sredino! Španci so zadnjo minuto in pol pritinsili na njiju in sta izgubila sama 3 (!) žoge, sploh nista podala Dirkulsu in Španci so z -9 prišli na +1. No potem je na sceno prišel Dirkukulus ... 5.) Škoda, ker so bili navijaèi v 2. ringu. Akustuika je bolj bedna in navijaèi niso mogli priti do izraza 6.) Ne vem, èe bo še kdaj taka prilika (zgodnji izpad SÈG-ja, LItve ... skoraj domaè teren ...)
|
|