|
Post by Slavko on Nov 20, 2005 12:17:23 GMT 1
-Zidane: Be calm... I'm coming -Roberto Carlos talking to Ronaldo: "Gordo", bite him -Ramos: Ozú, I'm going back to Sevilla -Robinho: Who's the smartass that sold them Etoo? -Beckham: Victoriaaaaaaaaaaa, help! -Raul: Save yourselves guys!!!! -Casillas: Que pasa Nengs? (What's going on meeeeeen? )
|
|
|
Post by Slavko on Nov 21, 2005 15:31:51 GMT 1
Nekateri še vedno slavijo ...
|
|
|
Post by Slavko on Nov 23, 2005 22:50:24 GMT 1
Mogoèe, oziroma zagotovo najveèji transfer v zgodovini Si.Mobil lige. Upam, da bo mulc kaj igral.
|
|
|
Post by Slavko on Nov 24, 2005 12:07:34 GMT 1
Dalibor potuje torej v San Sebastian ... Hudo lepa poteza. Upam, srèno upam, da ne bo imel težav s poškodbami in da se bo razvil v vrhunsko desetko. Nekak imam filing, da je španski fuzbal idealen za Daliborja.
V bistvu pa hoèem pohvalit tudi vodstvo Domžal (posebej Nenada Protego), ki niso šle vrat na nos prodajat poba v Crveno zvezdo (bojda 0,5 milijona evrov), ampak so pametno poèakal ... (spet bojda) 1,5 milijona evrov (huh Domžale bodo postale razred zase, ker sem prepirèan, da bodo kadrovali mnogo bolje kot Maribor pred leti in Gorica) in še ena mojstrska poteza Domžalèanov, sodeè po Sky-ju:
"It is understood that Real will travel to Slovenia to play in a charity match early next year as part of the deal."
Od-fakin-lièno!
|
|
|
Post by Slavko on Nov 27, 2005 18:33:33 GMT 1
Roberto Carlos: "Many people called me crazy for saying that in 3 weeks we will be leaders of Primera, but i'm not the only to say that ... today I had lunch with Napoleon and Mozart and they think the same." ;D
|
|
|
Post by Slavko on Nov 28, 2005 23:19:12 GMT 1
Modela je zanimalo, kako naj v Španiji izvaja proste strele ...
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Dec 2, 2005 19:56:58 GMT 1
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 17:42:12 GMT 1
Real spet brez trenerja!! Toda po moje je Perez naredil napako, saj je Luxemburgo še najbolj uspešno vodil Reall v zadnjih 2 letih v primerjavi z ostalimi trenerji!
|
|
|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 18:21:26 GMT 1
Real spet brez trenerja!! Toda po moje je Perez naredil napako, saj je Luxemburgo še najbolj uspešno vodil Reall v zadnjih 2 letih v primerjavi z ostalimi trenerji! Najbrž zelo uspešno; vsaj sodeè po pogledu na lestvico, kjer je Barca nekaj kilometrov naprej ...
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 18:34:42 GMT 1
Glede na to koliko težav so imeli do sedaj s poškodbami in se komaj zdaj vraèajo v formo je to še dobro!! ne pozabi da ni raula, ki v zadnjem èasu res ni v formi ampak je domaèin in se trudi in žrtvuje na vsaki tekmi! Ins tem ko so odpustili trenerja po zagotovo padla morala igralcev! kdo jih po pa sedaj vodil???
|
|
|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 19:26:06 GMT 1
Ne bodi no smešen! Še sreèni so, da so se znebili tega nesposobneža ... Sploh pa se mi Real smili, ker je nasedel taki reklami, da je Robinho kao igralec prihodnosti. Vse kar je pokazal do zdaj, je bilo v 1. krogu DP-ja, ko je imel eno lepo podajo. Ostalo katastrofa. Rabijo Hitzfelda, da jih spravi v red. Ali pa Del Bosqueja.
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 19:41:09 GMT 1
Mislim!!! to o Robinhu vzami nazaj!!!!!!! Robinho se mora v enem letu le privadit na španski nogomet!!!!! Poleg tega pa bi moral pridobit kakih 5 kilogramov ker je presuh! Izkazal se je pa že kar na nekaj tekmah!
|
|
|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 19:44:54 GMT 1
Aha ... in koliko golov natanko je ze dosegel? Mogoèe je res talent, mogoèe bo res nekaj dosegel v življenju. A èaka ga še TRDO delo! In delo, in delo. Vsekakor ni tak talent kot Ronaldinho, ki se dobesdno IGRA in zraven se UZIVA. Ker spanski (prorealovi) mediji so oznanjali, da prihaja igralec, ki ga bo zasenèil. Pha ga bo zasenèil.
|
|
|
Post by Pauc on Dec 5, 2005 20:06:40 GMT 1
Mislim!!! to o Robinhu vzami nazaj!!!!!!! Robinho se mora v enem letu le privadit na španski nogomet!!!!! Poleg tega pa bi moral pridobit kakih 5 kilogramov ker je presuh! Izkazal se je pa že kar na nekaj tekmah! padel sem v nepopisen smeh. robinho me vedno bolj spominja na nekdaj zelo obetajočega Denilsona... ehm, kdo je že to?? ;D
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Dec 5, 2005 20:34:12 GMT 1
ne bit preveè pametni,Ronaldinho je dons star 25 let,k je pa pršu v evropo pa tud na bil takoj v vrhunski formi v kateri ga poznamo dons(kjub vsemu da v obrambi in vreden nè)
|
|