|
Post by Slavko on Dec 5, 2005 20:42:43 GMT 1
ne bit preveè pametni,Ronaldinho je dons star 25 let,k je pa pršu v evropo pa tud na bil takoj v vrhunski formi v kateri ga poznamo dons(kjub vsemu da v obrambi in vreden nè) Ocitno nisi nikoli spremljal iger PSG-ja ... Ker je bil to nekoc moj omiljeni klub, vem kako so igrali in kdo je kaj igral ...
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 5, 2005 21:13:27 GMT 1
Mislim!!! to o Robinhu vzami nazaj!!!!!!! Robinho se mora v enem letu le privadit na španski nogomet!!!!! Poleg tega pa bi moral pridobit kakih 5 kilogramov ker je presuh! Izkazal se je pa že kar na nekaj tekmah! padel sem v nepopisen smeh. robinho me vedno bolj spominja na nekdaj zelo obetajočega Denilsona... ehm, kdo je že to?? ;D ha ha ha ha haa!!! Ko se bo Roobinho znašel v Realu in ko bo prišel v vrhunsko formo bo igral na takem nivoju kot Ronaldinho in potem boste vsi samo gledali!!
|
|
|
Post by Slavko on Dec 6, 2005 15:41:01 GMT 1
Florentino : My idea was finding a young coach, modern and metrosexual but I would like you come back. Del Bosque : But i'm not metrosexual. Florentino : We can manage it with esthetical chirurgy Slavko: Hehe ...
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 11, 2005 20:05:30 GMT 1
Ramos in Robinho popeljala Real do odmora v ospredje! ;D ;D ;D
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 13, 2005 23:57:59 GMT 1
Ne bodi no smešen! Še sreèni so, da so se znebili tega nesposobneža ... Sploh pa se mi Real smili, ker je nasedel taki reklami, da je Robinho kao igralec prihodnosti. Vse kar je pokazal do zdaj, je bilo v 1. krogu DP-ja, ko je imel eno lepo podajo. Ostalo katastrofa. Rabijo Hitzfelda, da jih spravi v red. Ali pa Del Bosqueja. Za vse tiste ki imajo kritike o Robinhu!!!!!!! V prejšnjem krogu Je Robinho odigral svojo najboljšo tekmo pri Realu odkar se je preselil v Evropo in dosegel tudi svoj najboljši zadetek! To je bil res pravi evrogol kratka podaja z Zidanom, prodom in buuuum! Komentator je dejal tudi da je Ramos odigral zelo dobro v vlogi vezista namesto Beckhema(rdeèi karton) in poèasi že namigujejo da se Ramos bolje znajde na sredini igrišèa in bi se tudi utegnil preseliti na sredino in potem bi bil velik konkurent za salgada Carlos Diogo,ki je letos odigral že kar nekaj dobrih tekem pri Realu!!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Dec 14, 2005 17:27:16 GMT 1
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 22, 2005 18:55:44 GMT 1
Katastrofa Reala se stopnjuje:( Zdaj se vidi koliko je realu pomenil Luksemburgo!!!!! In da bo Perez moral nehati nakupovat zvezdnike in v ekipo uvajati domaèe igralce ki se bodo na igrišèu tudi borili! Zdaj se tudi vidi da kljub temu da Raul ni v strelski formi, se pa vseeno bori in navijaèi zagotovo nestrpno èakajo na njegovo vrnitev!
|
|
|
Post by Pauc on Dec 22, 2005 19:12:45 GMT 1
cenzuraga. Razlika je že 10 točk... Povratka ni več...
bdw, sem slišal, da Ronaldo razmišlja o odhodu. Je kaj resnice na tem? Baje, da se neki šušlja o menjavi z Vierijem. Ok, če pride Vieri v Real... pol je pa neki res narobe. ;D
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 23, 2005 16:16:14 GMT 1
Ne Ronaldo zaenkart ostaja vsaj tako trdi Perez, èeprav naj bi on sam izrazil željo po odhodu po koncu sezone najbrž v Italijo! Še bolj verjeten je pa odhod Roberta Carlosa po koncu sezone, ki je že nekajkrat rekel, da ima vsega dovolj in bi se rad vrnil v domovino k družini! Veliko pa se govori o prihodu Casanoja iz Rome! Vendar obstaja varijanta da bi se za Casanoja ogrel Juventus in bi potem Real pripeljal Ibrahimovièa! Kaj pa je v tem resnice bomo pa še videli!
|
|
|
Post by Pauc on Dec 23, 2005 19:55:51 GMT 1
Cassano bo prinesel še več nemira. Da bi Juve menjal njega za Zlatana pa ne verjamem.
|
|
Matej
Prodajalec kart
|
Post by Matej on Dec 24, 2005 9:32:54 GMT 1
Juve res ne bi samo tako spustil zlatana! toda juve je tak klub da èe bi real ponudil gromozansko vsoto denarja bi ga po moje ziher spustil!
|
|
|
Post by Slavko on Jan 12, 2006 15:58:32 GMT 1
|
|
|
Post by Pauc on Jan 12, 2006 17:41:01 GMT 1
nek komad od Queenov mi zvoni v glavi.
kako že gre??
|
|
|
Post by Slavko on Jan 12, 2006 17:52:05 GMT 1
nek komad od Queenov mi zvoni v glavi. kako že gre?? vem, kaj misliš ti ... hehe ... Meni bolj sede: ... There’s no time for us There’s no place for us What is this thing that builds our dreams yet slips away From us Who wants to live forever Who wants to live forever....? There’s no chance for us It’s all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever Who wants to live forever? Who dares to love forever? When love must die But touch my tears with your lips Touch my world with your fingertips And we can have forever And we can love foreverForever is our today Who wants to live forever Who wants to live forever? Forever is our today Who waits forever anyway?
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 1, 2006 18:25:39 GMT 1
Barca ne popušèa, toda Real se pobira in v zadnjih tekmah, z izjemo v zadnji tekmi igra lep in atraktiven nogomet! Toda ko se bo vrnil Ronaldo in Raul bo moral Robinho morda na klop, kar bo velika napaka trenerja in spet drugaèen stil igre!! Za Celto pa itak vemo, da je za Real zmeraj neugoden nasprotnik, isto velja tudi za Deportivo, saj Real v Deportivu ni zmagal že 14 let! Na drugi strani pa ima neugodne nasprotnike tudi Barca! Eden izmed njih je Atletico Madrid, in prav zanimiva bo tekma v nedeljo Med Atleticom in Barco!
|
|