Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 5, 2006 19:37:49 GMT 1
Bo Athletico drugiè zapored slavil na Camp Nou?
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 5, 2006 22:44:36 GMT 1
Tores spet porazil Barcelono!
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 8, 2006 13:11:21 GMT 1
Pa jaz sem pa mislil da jo je Athletico! Oèitno barca brez svojega maestra in stroja za doseganje golov le ni tako superiorna kot z njima.Resnièno upam da bo prvak saj igrajo resnièno najlepši nogomet
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 8, 2006 16:22:18 GMT 1
To je res! Ronaldiniho-Eto je res najboljša naveza na svetu za odseganje zadetkov! Igrajo tudi najboljši nogomet na svetu! Toda kot navijaè Reala seveda upam, da jih bomo ujeli, èe pa že ne ujeli, da jim bomo vsaj blizu in da bo prvensto zanimivo do konca prvenstva! Ne kot v Angliji kjer je že vse konèano!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 8, 2006 16:24:52 GMT 1
V prejšnji tekmi Barce v Primeri Division ko je Ronaldiniho igral sem videl,da ga je eden hudo zrušil Upam da se ne bo resno poškodoval, kajti to bi bil velik udarec za Brazilce na SP!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Feb 9, 2006 14:39:35 GMT 1
Sramoten poraz Reala!!! So mogoèe kakšni komentarji?
|
|
|
Post by Slavko on Feb 9, 2006 16:10:34 GMT 1
Sramoten poraz Reala!!! So mogoèe kakšni komentarji? So: ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 9, 2006 16:53:03 GMT 1
Ja kaj naj reèem žoga je okrogla.Ja Real je še zelo zelo deleè od nekdanje forme in se bojim da bo še kar nekaj sezon ne tekem.To je pa to èe igraš samo za denar.Se spomnite tekme ko je bil Ronaldinho izkljuèen kako se je pisalo o tem ampak ne zaradi rdeèega kartona ampak zaradi žalosti ker je moral z igrišèa tudi sam sem videl te posnetke in so mi šle kocine kar pokonci pa èeprav ga nisem imel najrajši sedaj pa lahko reèem da je kralj no vidite to pa manjka realu srce. Lako so nevem kakšni igralci ampak èe se ne zavedajo da se je treba na igrišèu podrediti ekipi se pa zgodi tako kot se je zgodilo da so jih imeli kar naenkrat šest v gajbi.EKIPA DELA DOBRE POSAMEZNIKE NE PA OBRATNO IN RAVNO TO JE V REALU.
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 9, 2006 18:14:39 GMT 1
Sramoten poraz Reala!!! So mogoèe kakšni komentarji? So: ;D ;D ;D ;D Ja vem da je kakšni koli izgovor odveè! Ja zaragoza jih je popolnoma unièila! Že sem videl gole! kaj naj reèem Sicer so bili lepi goli 2 tud evrogola! NE vem kaj je bilo tako zelo hudo narobe! Kajti v zadnjih tekmah so igrali lep nogomet! Pol pa berem na realovi strani ta komentar: Casilias je rekel da jih je Zaragoza paè popolnoma unièila in da na Bernabeu potrebujejo 5:0 in da se morejo razleteti po prvi minuti in do konca! Ne vem èe se naj smejem ali joèem! Bomo vidl èe bo realu res uspelo! Upanje umre zadnje!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 11, 2006 11:43:17 GMT 1
No! Glede rdeèega kartona, ki ga je dobil Ronaldiniho proti Zaragozi! Kdo je videl ta prekršek, se gotovo strinja z mano, da to ni bilo niti za rumen karton, kaj pa še za rdeèega!
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 13, 2006 13:57:08 GMT 1
Oitno Barci res ne gre vse po naèrtih saj je ponovno izgubila.Upam da se bodo kmalu pobrali oi drugi strani je pa pozitivno zaradi zanimivosti prvenstva
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 14, 2006 23:02:21 GMT 1
Škoda! bili smo blizu! zmajnkal je le en zadetek!!!!!!!!! 4:0
|
|
|
Post by ROONEY on Feb 15, 2006 9:27:05 GMT 1
Ja moram reèi predvsem po prvih 10min ko ste imeli že 3:0 ampak boljši gre naprej ;D ;D
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Feb 28, 2006 8:50:43 GMT 1
NOVICA LETA! PEREZ konèno odstopil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upam da bo nov predsednik naredil selekcijo v naslednjih dveh letih! in klub popeljal na tire starih èasov! Kajti sedaj verjetno že vidijo na ekipa ne more biti sestavljena iz samih zvezdnikov!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Mar 9, 2006 19:44:53 GMT 1
Messi se je na zadnji tekmi LP poškodoval in bo poèival mesec dni!! Samo mislim da to ne bo preveè vplivalo na Barco kajti klop je široka!
|
|