Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Apr 8, 2006 9:41:23 GMT 1
Bo letos finale lige pravakov španski? Barcelona-VIlareal?
Milan bo zares težka naloga za Barco, medtem ko pa bo tudi zelo vroèe med Vilarealom in Arsenalom!
Me prav zanima kako se bodo razpletle te tekme!
|
|
|
Post by Slavko on Apr 8, 2006 17:26:04 GMT 1
Moje napovedi:
Milan - Barka Dva velikana evropskega nogometa. Recimo prvi finale Lige prvakov, ki se ga spominjam kot vèerajšnji dan. Barka na vrhuncu moèi, Savièeviæ zabije zame najlepši gol v finalih LP-jev. Jebeš Zidana. Prva tekma bo gusta. Milan ni tako slab, kot bi ga nekateri radi prikazali. Ševa je legenda, Pipinho je vedno na pravem mestu. Pa Kaka, Gattuso. Skrbi me le forma Dide. V enem letu od vrhunskega vratarja do enega povpreènega Jerièa. Igra ne bo blešèeèa. Zaprta. 1:1. Povratna tekma ne bo niè kaj drugaèna. Ampak Barka bo šla naprej. Recimo 2:1. Tehtnica: 59-41 za Barko.
Arse - Villa Dve simpatièni ekipi. Dva dark horsa. Vesel sem, da se merita v polfinalu in da ju ne bosta zgoraj omenjeni ekipi pojedli v polfinalu. Lepo je videti, da je vedno vsaj ena ekipa, ki preseneti. Letos spet dve. Villarreal zame ni preseneèenje lige! Že lani sem napovedal, da bo to preseneèenje lige. Žal si nisem upal staviti nanj. Zdaj pa vidimo, da je to to. Enoletni ples. Arsenal. Èe se je Grega zaljubil v njihovo igro morajo biti res dobri. Generacijo so v dveh letih uspešno zamenjali in ohranili lepo gledljivo igro. Letos so ceno plaèali v Premierju, a zato konèno pobrali smetano v CL-ju. Èe bo Henry ostal tu do konca imajo veliko šans, da lahko postanejo Klub. Prva tekma 2:0. Povratna 1:1. Tehtnica: 63-37 za Arse.
Finale: Barka - Arse. Šel bom na preseneèenje. 1:2. Preprosto to je njihovo leto. Podobna štorija kot lani. Barka je boljša, a tu gre za eno samo tekmo. Tehtnica: 54-46 za Barko.
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Apr 18, 2006 12:21:44 GMT 1
Evo napovedi!
Milan-Barca: 2:2
Arsenal:Vilareall- 1:0
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Apr 19, 2006 15:39:42 GMT 1
Ne bi si mislil na zmago Barce! S tem so samo potrdili, da so teoretièno glavni kandidat za krono evrope! Toda ni še vsega konec! pri Milanu se je poznala odsotnost INZAGIJA, ki je znan po tem,da je zmeraj na pravem mestu!
|
|
|
Post by Slavko on May 15, 2006 17:56:30 GMT 1
Angleži so nori na nenavadne stave ... Sledi zbir nekaj res nenavadnih za finale:
- Lehmann to save first penalty, and score first penalty 8-12 on
- Campbell to score and walk out half time 6-8 on
- Ronaldinho to text Henry at halftime and score own goal 25-1
- Reyes to miss sitter from Henry pass and Thierry scowls and gesticulates at him 2-1
- Henry to miss sitter from Reyes pass, Thierry shrugs shoulders 16-8 on
- Special Offer of the week Lauren to score own goal 300-1 (these generous odds are only possible as Lauren is unavailable. No refunds).
- Reyes dives into dugout, tussles with Barca coaching staff, returns on pitch to score winner. 7-4
- Pires and Henry score that cunning penalty, and Pires announces he has signed for Barca 2-1.
|
|
|
Post by Slavko on May 16, 2006 19:03:50 GMT 1
Hudo ... bliža se! Sam sem stavil na 2:0. Clean sheet Barce mi prinese zmago v LP. (Èe me bo Valdez zaje***, naj se le pazi!)
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on May 17, 2006 13:18:36 GMT 1
hm! saj ne vem niti kako in na koga bi stavil! kajti mogoèe je vse! Recimo da reèem 2:1 za Barco! sicer pa upam na podaljške! po moje bosta oba kluba dosegla zadetek!
|
|
|
Post by Denis on May 17, 2006 14:02:00 GMT 1
Jaz mislim da bo tekma ZELO težka, a vendar kot pristaš BARCELONE stavim 2:1 za njih!! GO GO BARCA!
|
|
|
Post by Slavko on May 17, 2006 18:16:19 GMT 1
Jaz mislim da bo tekma ZELO težka, a vendar kot pristaš BARCELONE stavim 2:1 za njih!! GO GO BARCA! Kaj je z vami ljudje? 2:1 not good! Arsenal ne sme doseèi 1 gola! Nobenega ali pa 2, 3 ... sicer izgubim celoletno igro! Torej - 2:0. Denis - èe si pozabil geslo, mi povej, da ti ga spet pošljem, lp
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on May 17, 2006 20:28:52 GMT 1
TOO! 1:0! kdo je dosegel gol? ?? neverjetno povratnik v prvo moštvo! Sol Campbel!!!! Povsem privošèim arsenalu saj si zaslužijo! Sedaj bo gotovo vstopil Messi namesto Giulija!
|
|
|
Post by Slavko on May 17, 2006 20:46:59 GMT 1
TOO! 1:0! kdo je dosegel gol? ?? neverjetno povratnik v prvo moštvo! Sol Campbel!!!! Povsem privošèim arsenalu saj si zaslužijo! Sedaj bo gotovo vstopil Messi namesto Giulija! Messi je poškodovan in ga sploh ni v kadru! Z eno besedo katastrofa! Arsenal mora obvezno dati še en zadetek, pa tudi èe je 2:2 al pa 4:2 al pa 34:2 za Barcelono, dajmo Arse še en gol in me odreši!!!
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on May 18, 2006 14:04:31 GMT 1
BARCELONA JE PRVAK!!!!!!! Moja napoved 2:1 za Barco se je izpolnila! GO BARCA GO
|
|
|
Post by Slavko on May 18, 2006 15:24:45 GMT 1
Èestitam vsem privržencem Barcelone! Naj veselje traja èim dlje èasa
|
|
|
Post by wowposter on Oct 31, 2008 16:16:48 GMT 1
|
|
|
Post by Slavko on Apr 9, 2009 15:24:44 GMT 1
Zakaj pa ne bi po letih odmrznili tole stran? Prvak bo letos ... Barca ... itak lp
|
|