|
Post by ROONEY on Mar 8, 2006 9:35:15 GMT 1
Oèitno ta Ronaldinho res ni z našega planeta.A ste videli kako je šel mimo Terryja pri golu sploh ni dojel kje je.Svaka èast res je edinstveni samo upam da ne bo naletel na kakega kretena da bi ga namerno poškodoval.Glede Chelsea je pa kreten na klopi resnièno lahko zaskrbljen nad svojim delom in njegovo zaprto taktiko.Da o menjavah sploh ne govorim sploh zadnja je pa resnièno posmehovanja vredna
|
|
|
Post by Pauc on Mar 8, 2006 9:40:00 GMT 1
Ne, ampak Ronaldinho je res trenutno največji kralj. Le gledaš ga lahko, nepredvidljiv je.
Jst mislim, da Barce letos ne more ustaviti nihče.
|
|
|
Post by rooney on Mar 8, 2006 17:57:17 GMT 1
Jaz pa menim da jim je lahko zelo nevaren Lyon èe bo dnes premagal psv
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Mar 8, 2006 19:38:52 GMT 1
JA Lyon je res lahko nevaren komur koli, saj se finale igra v PARiZU! in mislim da je lyon eden od glavnih favoritov za zmago!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Mar 8, 2006 19:39:26 GMT 1
Evo napoved za danes! Arsenal-Real 2:4
|
|
|
Post by Slavko on Mar 8, 2006 21:40:57 GMT 1
Evo napoved za danes! Arsenal-Real 2:4 Aha ... vse kaže na to Jaz sem sicer napovedal na 2:2 ... sam bolj slabo kaže na to. Stavil sem še na Milan z 2:1 (res upam, da ne bo veè golov!!), Lyon 2:0 (trenutno 1:0), Liverpool pa sem že zamoèil (1:0) ...
|
|
|
Post by Slavko on Mar 9, 2006 0:20:00 GMT 1
Lyon: strgal so PSV ... Življenjska igra Tiaga ... Že lani so mi bili skriti adut, zdej ko ni veè svetega moštva zraven, njim privošèim kanto
Real: ni šla noter, super mezinèek Lehmana. Henry je res car. Sanjski napad Henry-Eto'o; rahlo zadaj Messi-Ronaldinho?
Milan: odloèil killer instinkt Pippa ... èe bi še nekaj èasa ostalo 2:1 bi bilo možno vse.
Pool: Èe napadu ne gre, paè ne morš zmagat in konec. Že dva meseca niso dal veè kot en gol?! Benfica dva evrogola. Iz neatraktivne skupine D naprej oba uderdoga: Villarreall in Benfica. To mi je tako všeè pri tem fuzbalu.
|
|
|
Post by ROONEY on Mar 9, 2006 17:48:07 GMT 1
Slavko me veseli da si tudi ti za Lyon.Upam da bo šel do konca sanjski finale Lyon Barcelona
|
|
Denis
Pobiralec žog
|
Post by Denis on Mar 9, 2006 19:42:16 GMT 1
Jst tud upam na finale Barca:Lyon, tam pa seveda Barca zmaga in postane prvak!! Samo do tja je še daleè vse se lahko še zgod (poškodbe, forma pade,...)!!
|
|
Matej
Pobiralec žog
|
Post by Matej on Mar 9, 2006 22:04:21 GMT 1
Ja èeprav navijam za Real, ne verjamem da bi lahko kaka poškodba(razen Ronaldiniha) ustavila Barcelono, sploh pa jim po moje ne more past forma vsaj v državnem prvenstvu ne! Edino kar se lahko zgodi da bi izpadli iz lige prvakov je to da jim enostavno žoga nebi hotela it v mrežo!
|
|
|
Post by Slavko on Mar 10, 2006 11:57:53 GMT 1
Nova definicija fair playa ... But we love Jose
|
|
|
Post by Slavko on Mar 10, 2006 13:03:55 GMT 1
Èetrtfinale: Arsenal - Juventus Lyon - Milan Inter/Ajax - Villarreal Benfica - Barca
Polfinale: Arsenal/Juventus - (Inter/Ajax)/Villarreal Lyon/Milan - Benfica/Barca
Škoda, niè ne bo s sanjskim finalom Barca - Lyon
Èrni scenarij iz leta 2002 se tudi lahko uresnièi ...
|
|
|
Post by Slavko on Mar 10, 2006 13:34:53 GMT 1
Pa še napovedi:
Arsenal - Juventus ---> huh ... dva najbolj nepriljubljena tekmeca. Vseeno Juve. Lyon - Milan ---> ve se, kje je srce. Juninha na prvi tekmi ni. Milan bo na prvi tekmi proguril remi, doma pa žal zmagal. Inter/Ajax - Villarreal ---> Je to konèno leto Interja? Benfica - Barca ---> Lahko Benfica ponovi Porta? Mislim da ne. In še pogumna napoved. Zmagovalec tega dvoboja bo 17. 5. v Parizu nesel konèno kanto!
|
|
|
Post by Pauc on Mar 10, 2006 13:57:59 GMT 1
Arsenal - Juve Juveta do finale verjetno ne ustavi nihče več. Zna biti tesno, ampak juve gre naprej.
Inter/Ajax - Villarreal Polfinala Inter - juve se že veselim.
Benfica - Barca Kdo je favorit je jasno. in tega sem se bal!? Upam, da ne bo podcenjevanja. Kanta je vse bližje.
Lyon - Milan Verjamem v Lyon. Nekako mi diši, da se bo Milan tako opekel kot proti Deportivu...
|
|
Grega
Pobiralec žog
|
Post by Grega on Mar 30, 2006 8:55:20 GMT 1
No kratek komentar èetrfinala, prvih tekem. Zaslužena zmaga Arsenala ,slaba igra Juveta, razoèaran nad njihovim obnašanjem, da na tak naèin na cedilu pustiš svojo ekipo - sramota. Èeprav nisem navijaè Arsenala, me je navdušil z odlièno selekcionirano ekipo, dobro delo trenerja. Fabregas odlièna tekma, samo ena tekma še niè pomeni. Povratna zna biti še zanimiva, Juve lahko upa na podaljške, zmage v rednem delu 3:0 pa res ni zmožen, saj mislim, nikoli se ne ve.
Benfica - Braca. Samo to - škoda, ker ni zmagala Benfica, povratna bi bila bolj zanimiva. Benfica se je že enkrat izvlekla proti Liverpoolu, se lahko še enkrat?
Lyon - Milan. Milan je iztržil tisto, kar je hotel. Sicer je prvi polèas veè obetal, v drugem je Milan oèitno igral na remi. Ni èudno, da Ševèenko ne mara Ancellotija, ne moreš enega najboljših napadalcev premaknit v vezno linijo, da ti brani rezultat 0:0. Italjani ne morejo iz svoje kože. Povratna zna biti zelo zanimiva, lahko bo zadosti že en zadetek. Vraèa se Juninho, se pravi to pomeni vsak strel bližje od 30m na pol gol.
Inter - Villarreal. Ma sploh ne bom komentiral, škoda ker ni blo Figa, ki je v formi. Mislim, da bo ena najbolj zanimivih povratnih tekem.
Lepo bi blo, èe bi kakšno tekmo skupaj pogledal, ker letos še nismo nobene,
lp Juninha
|
|